Da­ta­a­na­ly­ti­ker til be­hand­ling af Big Data

 

Brænder du for at behandle store datamængder? Vil du være med til at sætte retningen inden for Jyske Banks fremtidige datafundament? Vil du med på en spændende rejse, hvor data bliver en afgørende game changer for Jyske Bank?

Databehandling og programmering

Du bliver en del af et agilt udviklingsteam, Team Datawarehouse i Silkeborg, der har ansvaret for at designe og opbygge et datafundament, der både kan understøtte analytisk arbejde med store datamængder og kunde-/rådgivervendte systemer.

Du bliver inddraget i opgaverne med at håndtere data og opbygge et datafundament, der skal kunne håndtere og modellere komplekse datastrukturer og store datamængder - på sigt med høj opdateringsfrekvens. Du skal være i stand til at analysere komplekse data- og forretningsmæssige problemstillinger.

Teamet står over for en rejse, hvor data bliver en afgørende game changer for Jyske Bank, og teamet skal tegne en ny retning både hvad angår værktøjer, processer og metoder indenfor datawarehouse.

Holdspiller, der brænder for at arbejde med data og programmering

Vi forestiller os, at du er akademisk uddannet eller næsten færdig. Du er ambitiøs, har et fagligt højt niveau og arbejder aktivt med at udvikle dig og har en naturlig interesse for at holde dig opdateret med ny teknologi og trends inden for området. Vi forventer, at du har erfaring med at arbejde med data og besidder analytisk sans. Derudover har du en systematisk tilgang til opgaverne og kan arbejde selvstændigt og effektivt.

Du har interesse for store datamængder, programmering og agil udvikling samt et solidt kendskab til databehandling og er hurtig til at sætte dig ind i nye programmer. Det er en fordel, hvis du har erfaring med programmeringssprog, hvor der arbejdes med store datamængder.

Endelig er du en holdspiller, der udviser handlekraft, engagement og trives med at have mange bolde i luften.

Onboarding

Du kan se frem til et fagligt udfordrende job i et team, der løser opgaver i et frit og uformelt miljø, hvor fleksibilitet, effektivitet, forretningssans og godt humør prioriteres. Du vil få et grundigt introduktionsforløb for, at du hurtigt kan komme i gang med opgaverne.

Afdelingen

Datamanagement og Applikationer er en afdeling, der holder til i Jyske Banks hjemsted i Silkeborg samt i Lyngby. Afdelingen består pt. af 22 medarbejdere. Afdelingen er en del af Jyske Banks udviklingsenhed Forretningskoncepter, som arbejder både med strategiske analyser, produkt- og konceptudvikling og med it-udvikling.

Se dine kommende kolleger.

Ansøgning

Senior HR Partner Karsten Seeberg, Sebbe vil tage sig af din ansøgning. Vi vurderer ansøgningerne løbende.

Mere information

Interesseret? Så kan du få mere at vide ved at kontakte Leder Mai-Britt Thomsen på telefon 89 89 27 83

Gem job

Jyske Bank
Publiceret: 2. januar 2020

Arbejdssted

Location Silkeborg