Business In­tel­li­gen­ce Manager til DLG

For Dansk Landbrugs Grovvareselskab a.m.b.a. (DLG) søger vi en forretningsorienteret leder til deres SAP Business Intelligence-afdeling baseret i Fredericia.

Har du solid erfaring med og evner at transformere store mængder data til ledelsesinformation i en brugervenlig og struktureret rapportering? Er du erfaren leder, eller sidder du med ønske om, at ledelse skal være en del af dit næste karriereskridt? Så er stillingen som Manager hos DLG noget for dig!

BI-teamet hos DLG, består, udover lederen, af tre medarbejdere. BI sikrer, at relevant information er let tilgængelig i rette kvalitet og leveret gennem effektiv teknologi. De udarbejder bl.a. rapporteringsløsninger og finansielle modeller samt uddanner organisationen i anvendelsen af nye løsninger.

DLG, som er blandt Danmarks største virksomheder, gennemgår disse år en større transformation, og de etablerer i den sammenhæng nyt hovedsæde i Fredericia, hvor de løbende samler flere funktioner. Det er en spændende transformationsproces, som du nu kan blive en del af.

Dine arbejdsopgaver

Som leder for deres centrale BI-team får du det overordnede ansvar for gennemførelsen af en lang række udviklingsopgaver. Ansvarsområderne i afdelingen består bl.a. af:

  • Ejerskab af BI-platform og værktøjer
  • Uddanne organisationen i BI-værktøjerne
  • Data governance
  • Struktur for intern rapportering
  • Udarbejde nye rapporteringsmodeller i samarbejde med organisationen
  • Prioritering af BI-projekter i samarbejde med IT og direktionen
  • At være Product Owner i et Agilt Project Management set-up med IT.

Deres forventninger til dig

De forventer, at du har indgående kendskab til BI-rapportering (SAP Analyzer og Analysis) samt stor forståelse af, hvordan datagrundlaget genereres i transaktionssystemerne, herunder SAP.

Som person er du udadvendt, har styr på detaljerne og kan tegne afdelingen ift. den øvrige organisation. Du har en naturlig interesse for hurtigt at opnå en grundig forretningsforståelse og derigennem se, hvor der er mulighed for at understøtte forretningen med struktureret rapportering. Desuden er du god til at kommunikere og har den rette indstilling til problemløsning og nytænkning.

Da stillingen er en lederrolle, lægges desuden vægt på evnen til at skabe team spirit og udvikling af medarbejdere.

De forventer desuden, at du har en relevant uddannelse inden for økonomi eller IT på kandidatniveau, og at du taler og skriver engelsk og dansk på et højt fagligt niveau.

DLG tilbyder

En spændende og afvekslende stilling i en af Danmarks største virksomheder, hvor du bliver centralt placeret i organisationen.


Hvem er DLG:

DLG er ét af Europas største grovvareselskaber med aktiviteter i 18 lande og 6.000 medarbejdere.

DLG-koncernen er et af Europas største grovvareselskaber og er ejet af de danske landmænd. Fra at være et rent dansk andelsselskab har de på halvandet årti udviklet sig til en international koncern med selskaber i 18 lande. De er et andelsselskab med begrænset ansvar og er netop igang med at flytte hovedkonteret fra Axelborg i København, til et helt nybygget hovedkontor Fredericia.

I 2018 havde de en omsætning på 48,9 mia. kr., og er dermed én af Danmarks største virksomheder målt på omsætning. Ca. 60% af DLG's omsætning kommer fra Tyskland, der er deres største marked. DLG har ca. 6.000 medarbejdere, heraf knap knap 3.800 i Tyskland og 1500 i Danmark.

Gem job

Recruit IT ApS
Publiceret: 3. januar 2020

Arbejdssted

Location Fredericia