Systemad­mi­ni­stra­tor med flair for in­te­gra­tion

Vil du være en del af den mest attraktive IT-arbejdsplads i den finansielle sektor? Har du erfaring som systemadministrator, og er du god til at navigere i en stor organisation med mange systemsnitflader og -leverandører? Vil du omsætte forretningsbehov til løsninger? Så er det dig, vi leder efter i ATP’s IT-organisation i Allerød, hvor vi har ansvaret for de systemer, der hvert år er i kontakt med godt 5 mio. borgere og betjener ca. 160.000 arbejdsgivere. 

Kan du fejlfinde og bygge bro mellem IT-leverandør og ATP’s forretning?

Vi søger en kollega, der kan gennemskue tekniske problemstillinger og facilitere løsninger på tværs af organisationen. Du bliver en del af et teknisk team, der understøtter, når ATP’s forretningsenheder skal kommunikere med europæiske myndigheder via en standard-komponent ”Reference Implementation for a National Application” (RINA), som anvendes til ’elektronisk udveksling af oplysninger vedrørende social sikring’ (EESSI) på tværs af landegrænser i EU. 

Som systemadministrator for RINA får du en bred kontaktflade ud i forretningen såvel som over mod den danske systemejer, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR). Konkret er du med til at: 

  • konfigurere vores RINA-komponent, så den kan håndtere vores forskellige forretningsprocesser herunder opsætning af adgange og autorisationer, så det understøtter de strukturerede kommunikationsflows
  • fejlfinde i komplekse fejlscenarier, hvor fejl kan opstå lokalt i kundeservice, i vores lokale RINA-komponent eller centralt i EESSI-systemet. Her kan kontaktfladen spænde vidt på tværs af forretningsenheder i ATP-koncernen, ud til STAR og hele vejen ud til EU-kommissionen.

Er du i stand til at dykke ned i detaljen?

Du har sandsynligvis en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Du har flere års erfaring med udvikling og drift af IT-systemer på Seniorkonsulent-, Application Manager - eller Arkitektniveau. Din faglige erfaring stammer fra en større virksomhed eller konsulentbranchen, og så er det desuden en fordel, hvis du har prøvet kræfter med at udvikle integrationer i enten SAP PO eller IBM Sterling B2B - men det er ikke et krav. 
Som person er du analytisk, nysgerrig og imødekommende. Du er i stand til at indgå i vores agile setup og har lyst til en dagligdag med skiftende samarbejdspartnere og en bred skare af opgavestillere.

Vil du være en del af et team, der kan udfordre og sparre?

Som vores nye kollega bliver du en del af en arbejdsplads, der i 2019-udgaven af Version2.dk's IT Company Rank vandt i kategorien over mest attraktive IT-arbejdspladser i finanssektoren. Du indgår i afdelingen SAP & Integration Developers, hvor du får 27 kolleger i form af ABAP-udviklere og integrationsspecialister. Vi har en uformel samarbejdsform og en høj grad af selvstændighed. 

I ATP bidrager du til noget større, når du får medansvar for at sikre stabil og sikker drift på de systemer, der sørger for, at danskere eksempelvis får udbetalt boligstøtte eller feriepenge til tiden. Vi skal hele tiden være på forkant med vores felt og søge efter de bedste løsninger for de systemer, vi sætter i drift.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 250 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning

Send os dit CV og en ansøgning senest fredag d. 31. januar. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Christian Kusk Langvad på tlf. 5197 1890.

Gem job

ATP
Publiceret: 20. december 2019

Arbejdssted

Location Allerød