Cloud Platform-softwa­re­ud­vik­ler

Brænder du for udvikling af web baserede cloud løsninger? Har du et agilt mindset? Så se her!

OJ Electronics er en succesfuld producent af elektroniske produkter inden for styring af ventilation og gulvvarme. Vi leder efter en softwareudvikler til vores dev-ops team, der arbejder med cloud systemer til gulvvarmestyring.

Typiske opgaver

En af dine hovedopgaver vil være at konvertere projektkrav og idéer til design og kode for nye og eksisterende produkter. Du skal i den forbindelse dokumentere produktets krav til softwaren samt udvikle og vedligeholde arkitektur og design. Du har også ansvaret for, at sørge for at udviklingsprojekter gennemføres inden for den etablerede ramme (tid, kvalitet og økonomi) og bidrage til løbende forbedring og optimering af softwareudviklingsprocessen.

OJ’s produkter

Smarte termostater til elektrisk gulvvarme med cloud services, integration med home automation systemer, stemme styring med Amazon Alexa og Google home. www.ojelectronics.com/business-areas/electric-floor-heating.

Hvad vi tilbyder dig

Du vil være involveret i at udvikle næste generation af produkter og systemer i et firma med høj innovationsfokus, samt vedligeholdelse af vores eksisterende cloud løsninger. Du vil blive en del af et dygtigt team med hjælpsomme kolleger i en virksomhed, der tager kompetenceudvikling alvorligt. Din dagligdag vil være meget varieret og involverer interaktion med mange andre afdelinger. Vi laver produkter og løsninger vi er stolte af, og vi har høje ambitioner ift. udvikling af SW.

Dine kompetencer

Du har en baggrund som software- eller elektronikingeniør eller lign. med stor forståelse for cloud systemer og web udvikling. Vi forventer, at du har erfaring med C# .Net, udvikling af web løsninger og REST API’er, ideelt også erfaring med hosting i Azure og AWS, ligesom du skal have kendskab til brug af Git og Git Flow sammen med CI og CD-værktøjer. Du er god til unit test og automatiserede tests og har erfaring med eller i hvert fald kendskab til scrum. Du skal være flydende på dansk, ligesom gode ??engelskfærdigheder både i skriftligt og tale er nødvendigt.

Processen

Vi evaluerer løbende ansøgninger og gennemfører også løbende samtaler. Stillingen er åben til den rigtige kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt.

Gem job

OJ Electronics A/S
Publiceret: 20. december 2019

Arbejdssted

Location Sønderborg