COO - IT-udvikling

Procon Solution A/S

Procon Solution A/S blev grundlagt i 1979 og har igennem de sidste 40 år udviklet softwareløsninger til den globale rejsebranche. Virksomheden er ejet af moderselskabet C.A. Nielsen A/S og har 20 ansatte på hovedkontoret i Glostrup. Virksomheden har stort internationalt fokus og vækstpotentiale samt en kompetent medarbejderstab med høj faglighed.

For at styrke organisationen og sikre et ledelsesteam med de rette kompetencer og tilstrækkelig kapacitet til at dække alle områder ansættes en COO.

Stort internationalt kundefokus og vækstpotentiale inden for kommerciel softwareudvikling

Vil du være med i ledelsen af en teknologivirksomhed i vækst med potentiale og få ansvaret for at skabe en forretningsmodel, der rummer muligheder for øget fremgang, effektivisering og udvikling af virksomheden? Det kan blive virkelighed i jobbet som COO hos Procon Solution. Her kommer din dagligdag til at spænde over ledelse, eksekvering af strategiske initiativer, effektivisering af forretningsgange og arbejdsprocesser samt internationalt kundefokus.

Du skal være med til at skabe en skalerbar forretningsmodel

Du får det ledelsesmæssige ansvar for de to afdelinger, IT & Development og Customer Delivery. IT & Development består af fire personer i DK + syv i Indien, og Customer Delivery af fem personer i DK og én person i Sydafrika. Dit job går i hovedtræk ud på at lede og motivere medarbejderne i de to afdelinger og bane vejen for overholdelse af leveringstid, kvalitet og kundetilfredshed. Derudover står du i spidsen for at planlægge ressourcer og prioritere tværgående projekter, og du får ansvaret for at etablere processer inden for bl.a. time-/sagstyring samt effektivitetsmålinger, der understøtter optimering og vækst.

Alt i alt er du en afgørende faktor i at nå de overordnede mål om at strømline forretningen samt øge omsætning og overskudsgrad.

Med reference til direktøren får du en aktiv rolle i en 3-mands ledergruppe, hvor også salgschefen deltager. Her får du stor indflydelse på udvikling og eksekvering af strategiske initiativer med henblik på vækst. Du kommer desuden til at deltage aktivt i kundemøder og spiller en central rolle i den fortsatte udvikling af både forretningen og medarbejderne.

Engageret, ekstrovert og empatisk leder med erfaring fra IT-branchen

Du har sandsynligvis en uddannelse som ingeniør kombineret med kommerciel erfaring - eller omvendt. Du kommer med erfaring fra en IT-virksomhed gerne med fokus på kommerciel softwareudvikling og har i løbet af din karriere prøvet kræfter med softwareudvikling samt ledelse af udviklere. Du har allerede bevist, at din ledelsesform fungerer overfor fagtekniske profiler, og du bliver respekteret for din tekniske indsigt og din troværdighed.

Du har naturlige lederevner og hviler i dig selv, hvilket er vigtigt, når du skal engagere og motivere dine omgivelser. Sidst, men ikke mindst, navigerer du sikkert mellem internationale kunder og taler og skriver engelsk.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Research Consultant Mette Rasmussen på 2218 1854.

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.

Gem job

Procon Solution A/S
Publiceret: 20. december 2019

Arbejdssted

Location Glostrup