Business Analyst

Har du lyst til at arbejde med et af de førende systemer inden for Løn og HR, samt blive en del af en spændende virksomhed, hvor vi arbejder på at gøre vejen fra ide til produkt endnu kortere?

Om jobbet

Udviklingsafdelingen i Visma Enterprise A/S søger en Business Analyst. Vi er et agilt-arbejdende team bestående af forretningsudviklere, softwareudviklere og testere, som i tæt fællesskab står foran nogle store projekter og løsninger, der skal leveres til vores kunder. Du skal indgå i disse højt prioriterede projekter, hvor du i samarbejdet med resten af teamet skal udarbejde overordnede krav, samt konkretisere it-løsningerne. Det vil i første omgang være i et projekt, hvor vi skal udvikle vores fremtidige integrationsplatform. Du kommer også til at arbejde tæt sammen med vores Product Manager, som har ansvaret for den strategiske udvikling af vores produkter. 

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Indgå i et projektteam, hvor du skal opbygge forståelse for hhv. brugeroplevelse og tekniske processer i vores systemer
 • Afklare behov og krav med fageksperter i forhold til, hvad it-løsningerne skal kunne i det pågældende projekt
 • Udarbejde løsningsforslag og mock-ups i samarbejde med teamet
 • Specificere og dokumentere de aftalte krav og løsninger på et så detaljeret niveau, at der kan udvikles og testes ud fra beskrivelserne

Den perfekte kandidat

Vi leder efter en god teamplayer, som er resultatorienteret, og som trives i et til tider hektisk miljø. En person med et brændende ønske om at levere værdifulde it-løsninger, og som drives af nysgerrighed og ønsket om hele tiden at udvikle sig.

Vi søger en ny kollega med følgende kvalifikationer:

 • Som minimum en bachelorgrad inden for IT (f.eks Business Administration and Digital Management fra CBS)
 • Arbejdserfaring inden for procesanalyse, kravspecifikation og løsningsdesign
 • Evnen til hurtigt at kunne opbygge både en stærk teknisk- og forretningsmæssig forståelse
 • Grundlæggende viden om agil udvikling og de værktøjer, der medfølger, fx Jira og Confluence
 • Proaktiv, selvkørende og ser muligheder
 • Gode engelskkundskaber, da vi samarbejder med kollegaer fra flere lande
 • Erfaring med håndtering af løn og/eller HR er en fordel men ikke et must.

Vi tilbyder

 • Et udfordrende job i et spændende og dynamisk arbejdsmiljø
 • Et godt socialt miljø, hvor humor og en uformel atmosfære værdsættes højt
 • Muligheder for at arbejde med fremtidens teknologier og med produkter hos en af de førende softwareudbydere i Nordeuropa
 • Faglige udfordringer i en international organisation, der giver gode karrieremuligheder og udviklingsmuligheder
 • Muligheden for at være en del af et højt engageret og professionelt team.

Vi holder til i Ballerup og du får energi bl.a. ved at nyde vores restaurants eminente frokost og kan brænde ekstra krudt af i vores motionscenter. 

Nye omgivelser i 2021

I foråret 2021 bliver Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark. 

Processen

Ansættelsesprocessen er som følger:

 1. Screening vha. ablility-test
 2. Første samtale med leder
 3. Anden samtale inkl. personlighedstest

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mariann Søndergaard på mariann.sondergaard@visma.com

Visma Enterprise A/S

Visma Enterprise A/S er førende leverandør af løn- og HR-systemer på det danske marked. Flere end 1.400 mellem og store virksomheder har i dag et af vores løn- og HR-systemer, herunder Visma Løn, Visma HR, Visma.net Expense og Visma EasyCruit.

Vores løsninger understøtter medarbejderens rejse i en virksomhed med automatisering af essentielle processer som rekruttering, personale- og lønadministration.

Vores markedsposition i Danmark hviler på et fundament af tillid, viden og respekt. Vi er dem, der ved mest om løn og HR-administration. Det er vores opgave at sikre, at vores kunder kan koncentrere sig om deres kerneforretning i tillid til, at vi håndterer deres løn- og HR-forpligtelser korrekt og dermed sikrer deres løfte til medarbejderne om korrekt løn til tiden.

Visma Enterprise A/S er en del af Visma, der er Europas førende udbyder af softwareløsninger til både det private og offentlige marked. Kendetegnende for alle Vismas løsninger er, at de forbedrer og effektiviserer arbejdsprocesser og dermed frigør ressourcer til at fokusere på kerneopgaverne.

Gem job

Visma Enterprise A/S
Publiceret: 20. december 2019

Arbejdssted

Location Ballerup