Soft­wareud­vik­ler

Vil du være med til at videreudvikle, supportere og optimere salgs- og abonnementsplatformen i fremtidens mediehus?

Egmont Publishing leder efter en udvikler med solid MS SQL og C# viden, til vores udviklingsafdeling for salgs- og abonnementstjenester. Du betragter allerede dig selv som en erfaren softwareudvikler og ønsker at styrke din profil med yderligere forretningsviden. 

Bliv en stærk sparringspartner til forretningen

Du vil blive en del af et team på 8 fastansatte plus konsulenter, der arbejder med DevOps - udvikling, drift, ændringer, problemløsning/rådgivning og optimering af abonnementssystemer, distributionssystemer, betalingsløsninger, e-handel m.m. for Egmont Publishing Danmark og Sverige. Teamet er delt over København og Malmø.

Gennem en kombination af systemkendskab og bred forretningsviden udfylder vi en central rådgivende funktion over for vores interne kunder. Vi arbejder meget tæt på virksomheden med daglig drift og vedligeholdelse af systemer, og vi har fokus på at styrke konkurrenceevnen inden for vores salg- og abonnementstjenester for magasiner og ugeblade i norden.

Vær klar til en stejl indlæringskurve

Hos os har du muligheden for at starte en spændende personlig udviklingsrejse, da vi ønsker at oplære dig i vores systemlandskab så hurtigt som muligt. Du vil hurtigt få varierede opgaver, fra design af løsninger til implementering og daglig drift. Vi arbejder i et miljø med åbenhed, tværfunktionelt fokus og med et højt fagligt niveau, som vi er stolte af. Det vil være en fordel, hvis du er vant til at indgå i et agilt team, hvor retning hurtigt kan ændres, og hvor medbestemmelse er stor.

Din faglige profil

  • relevant afsluttet længerevarende uddannelse 
  • flere års erfaring med udvikling inden for MS SQL og C# og gerne QlikSense eller EPiServer-viden
  • Du har måske arbejdet som konsulent med sammenlignelige teknologier/forretningsområder
  • Du har gerne erfaring fra udviklingsafdelingen i en bank, medier eller lignende med store volumentransaktioner, gerne med salg, distribution, betalinger og/eller abonnementsløsninger i større missionskritiske ERP-systemer
  • Det er et plus, hvis du tidligere har samarbejdet tæt med distribution-, kundeservice-, marketing- eller finansafdelinger
  • Du behersker mindst et skandinavisk sprog

Dig som person

Vi er på udkig efter en fremadskuende og selvstartende person, som er motiveret til både IT-udvikling og forretningssparring og som er indstillet på at indgå i tæt samarbejde med udviklingsteamet. Du er lærenem, nysgerrig og kan tænke ud af boksen uden at miste fokus. Vi betragter sans for humor og personlig integritet som et aktiv.

Hvis du ikke har den nøjagtige profil som beskrevet ovenfor, vil vi stadig gerne høre fra dig. Det er vigtigt, at du ønsker at fortsætte og styrke din karriere som udvikler, og at vi samtidigt kan se dig som en del af teamet. 

Vi tilbyder

Du kommer primært til at arbejde på vores moderne kontor på Østerbro, hvor kernevirksomheden er vores ugeblade og magasiner, der bl.a. tæller titler som Alt for damerne, Euroman, Eurowoman, Gastro og Anders And. Indimellem har vi behov for at du er i Malmø.

Vi tilbyder et arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for at præge dine arbejdsopgaver, blive anerkendt for dit arbejde, samt sidde i et kompetent team, der udfordrer dig fagligt og udvikler dig personligt.

Vi fokuserer på individuel og personlig udvikling og tilbyder gode muligheder inden for dette. På kontoret har vi faciliteter såsom fitnesscenter, en fantastisk kantine med sund mad, fordele såsom forskellige Egmont-produkter, fleksibel arbejdstid, pensionsprogram, sundhedsforsikring, sportsklubber og mange sociale aktiviteter.

Yderligere information

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: IT direktør Cecilia Maunsbach, cecilia.maunsbach@egmont.com.

Arbejdsadresse: 
Strødamvej 46
Copenhagen Ø, DK, 2100
Denmark

Ansøgningsfristen er 02/02/2020, og vi afholder samtaler løbende. Du bedes venligst benytte "Søg jobbet her" knappen her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.

About Egmont Publishing 

Egmont Publishing publishes more than 700 magazines in 30 countries. Besides the core business, Egmont Publishing is building up new growth areas within both marketing services and e-commerce. Egmont Publishing is a part of Egmont - a leading media group in the Nordic region. Egmont is responsible for Nordisk Film and TV 2 in Norway as well as a commercial foundation which generated revenue amounting to EUR 1.5 billion in 2017. We donate EUR 13 million a year to help improve the lives of children and young people.

We bring stories to life.

Gem job

Egmont Publishing
Publiceret: 20 December 2019

Arbejdssted

Location København