2 it-drift­skon­su­lenter

Er du klar til at tage teknisk ansvar for sikkerhed, vedligeholdelse og drift af Kræftens Bekæmpelses it-miljø?

Om os

It-afdelingen i Kræftens Bekæmpelse har ansvar for support, drift og vedligeholdelse af en lang række it-løsninger. Dit fokusområde og ansvar bliver teknisk drift, og du vil indgå som it-driftskonsulent i en gruppe af driftskonsulenter og systemadministratorer.

Det tekniske setup kan kort beskrives således: Et on-premise miljø baseret på MicroSoft, Linux og VMware server teknologi. Vi anvender HP netværk og storage samt enterprise firewall. Software deployment udføres via EasyInstall. Endvidere benytter vi MS Azure og Office365. Vores telefoni er Skype for Business og Samwin.

Om stillingerne

Vores 2 nye kolleger bliver centrale spillere, der aktivt bidrager til at drifte, udvikle og vedligeholde løsninger og sikkerhed i vores driftsmiljø/datacenter. Du bliver primær person på flere teknologier, og sammen med kollegerne sikrer du, at der er en stabil driftssituation.

Du vil følge den teknologiske udvikling, så vi i tide igangsætter vedligeholdelse eller udskiftning af løsningerne og flytter os til nye teknologier og platforme i takt med, at de modnes og vi ser et behov i foreningen for løsningerne.

Om dig

Vi foretrækker, at du er ambitiøs, systematisk og selvkørende og formår at føre opgaverne i mål. Du har et godt overblik og trives i en rolle, hvor du både indgår i udvikling og ibrugtagning af nye løsninger og samtidig står for sikker og stabil drift.

Du arbejder godt på egen hånd, og du formår også at bringe din viden i spil, når opgaver kræver samarbejde på tværs.

Du har:

  • En relevant uddannelse som fx it-ingeniør, datamatiker, datatekniker eller lignende
  • Dyb viden og erfaring med drift af flere af disse områder: VM-ware, storage, netværk, IT-sikkerhed, access management, software deployment og IP-telefoni
  • Stor ansvarsfølelse – og du sikrer dig, at den drift, som du har ansvar for, kan køre stabilt og sikkert
  • Flair for at skrive god dokumentation og dele denne med kollegerne
  • Erfaring med kvalitetssikring og styring af eksterne it-leverandører
  • Deltaget i driftsprojekter fra start til slut
  • Gode samarbejdsevner, og du er en holdspiller og bidrager med godt humør.

Vi tilbyder

En spændende mulighed for at styrke it-driften i Kræftens Bekæmpelse. Udviklingsmulighederne er gode, og vi tilstræber, at du kommer til at arbejde med de faglige områder, som passer til dine kompetencer og interesser.

Vi har fleksibel arbejdstid, og der forventes vedligeholdelsesopgaver i fastsatte servicevinduer samt tilkald ved driftsforstyrrelser.

Arbejdsstedet er hos Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden 49, 2100 København Ø. Du får løn og pension efter overenskomst mellem Kræftens Bekæmpelse relevant faglig organisation. Arbejdstiden er naturligvis røgfri.

Mere information

Har du spørgsmål vedrørende stillingerne, er du velkommen til at kontakte it-chef Annette Heckscher, 4015 4384, bedst mellem 8:30 og 9:30.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 17. januar 2020. Vi holder første runde samtaler den 23.-24. januar og anden runde den 28. januar 2020.

Tiltrædelse hurtigst muligt eller senest den 1. marts 2020.

Vi modtager KUN ansøgninger via "Søg jobbet her". 

Kræftens Bekæmpelse

Strandboulevarden 49
2100 København Ø

En ud af tre danskere bliver på et tidspunkt i deres liv ramt af kræft. To ud af tre bliver pårørende. Med så mange berørte vil vi samle befolkningen i et stærkt og aktivt fællesskab mod kræft, og som medarbejder kan du være med til at gøre en vigtig forskel. Kræftens Bekæmpelse er en demokratisk forening, hvor lokalforeninger og frivillige medvirker til, at vi når vores mål om, at færre får kræft, at flere overlever kræft, og at alle får det bedst mulige liv med og efter kræft.

Gem job

Kræftens Bekæmpelse
Publiceret: 20 December 2019

Arbejdssted

Location Hovedstaden