IT-drift­s­tek­ni­ker til In­fra­struk­tur, Koncern IT, Region Sjælland

Har du lyst til at være med til at styrke vores BackOffice? Så søger vi lige nu en kollega til en interessant nyoprettet stilling.

Koncern IT søger en engageret og udadvendt kollega til den daglige drift og Back Office funktion, som varetager opgaver, der omhandler Privileged Acces Management (PAM) - Password Safe og drift og udvikling af IDM løsning baseret på Microsoft Identity Manager (MIM).

Du bliver en del af vores Backoffice Team, som består af medarbejdere med bred teknisk baggrund. Vi tilbyder en alsidig stilling, hvor du sammen med dygtige kollegaer bliver sparringspartner i forhold til Klient sikkerhed samt PAM, AD og IDM løsninger. Du skal derfor trives i en udadvendt rolle og være god til at vejlede og håndtere brugerhenvendelser. Vores PAM-password Safe løsning er leveret af BeyondTrust.

Du kommer til at indgå i en enhed, hvor der er fokus på stabil drift, og hvor alle arbejder på at optimere vores løsninger for at gøre hverdagen lettere for brugerne. Du får mulighed for både personlig og faglig udvikling i et udfordrende job, hvor du skal servicere egne kollegaer, institutioner, sygehuse, forvaltninger og afdelinger i et kunde/leverandør forhold og hvor der er en stor grad af decentralisering af såvel ansvar som kompetence.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Drift og udvikling af PAM-løsning
  • IDM / AD sikkerhed, drift og udvikling
  • Kendskab til C# og Powershell samt Angular
  • Koordineringsopgaver, hvor du sikrer overblik og prioritering af sager
  • Behandling af incidents og requests på daglig basis
  • Rådgivning og vejledning i løsningsmuligheder
  • Håndtering af henvendelser fra Support og HelpDesk samt den øvrige it organisation
  • Dokumentation og vedligehold af vejledninger
  • Deltagelse i projekter.

Om dig

Du vil dagligt arbejde med vedligeholdelse og drift af PAM og sikkerhed. Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og baggrund indenfor IT og har arbejdet med større it-installationer og det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med PAM, sikkerhed og udvikling.

Som person har du gode analytiske evner og kan tænke stort, og levere den rigtige løsning. Ord som ITIL, dokumentation, afdækning og design er ikke fremmede for dig. Du er ansvarlig, god til at samarbejde, fagligt stærk og giver gerne din mening til kende. Du er skarp i både skriftlig og mundtlig kommunikation. Du skal have en god situationsfornemmelse og være i stand til at reagere hurtigt, prioritere og bevare overblikket i en til tider hektisk arbejdsdag.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 330 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejdstid og fritid.

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og CV snarest, da vi indkalder til samtaler løbende. Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte funktionschef for Infrastruktur, Kenneth V. Mogensen på mobil: +45 20 68 95 93, eller teamleder Jannie Klang på mobil: +45 40 10 50 42.

Vi behandler ansøgninger løbende, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.

Ansøgningsfrist d.03.02.2020

Ansættelse snarest, eller senest pr. 01.04.2020

Kontaktperson(er):

Navn: Kenneth Volmer Mogensen
Stilling: Funktionschef
Email: kvm@regionsjaelland.dk
Telefon: 20689593

Navn: Jannie Klang
Stilling: Teamleder
Email: jankl@regionsjaelland.dk
Telefon: 40105042.

Om Region Sjælland

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 18.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi.

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 20. december 2019

Arbejdssted

Location Ringsted