IT-testere til agilt ud­vik­lings­team

Vil du sætte dit præg på morgendagens IT-løsninger til gavn for danskerne? Er du erfaren inden for test? Og har du erfaring med test automatisering? Så er du måske en af de to IT-testere, vi lige nu søger. Arbejdsstedet bliver enten Hillerød eller Allerød og afhænger af hvilke team, du bliver en del af.   

Kan du sikre kvalitetsfokus i teamet?

Vi søger testere til vores agile udviklingssetup. Du kommer til at spiller en central rolle i dit udviklingsteam, der er organiseret efter Scrum, hvor du bruger din nysgerrighed og dit engagement til at sikre et højt fagligt niveau.

Som IT-tester hjælper du teamet med at tænke test ind fra starten og bidrager med din viden og kompetencer for at sikre en forsat professionel tilgang til kvalitetssikring og test. Du bruger din erfaring til at præge vores agile transition, og hvordan vi styrker vores indsats på test automatisering. Du forstår samtidig vigtigheden i, at samarbejdet mellem forretning, test og udvikling er afgørende for udvikling af korrekte kvalitetsløsninger til ATP’s administrationsforretningen. 

Stillingen tilbyder masser af muligheder for at udvikle dig og din faglighed inden for teknologi, agil udvikling og test.

Har du fagligheden i orden?

Du har en relevant uddannelsesbaggrund og min. 3 års erfaring inden for test og kvalitetssikring. Du er skarp på testmetodikken og har styr på risikobaseret tilgang, analyse og designteknikker.

Du er vant til at udføre teknisk tung test, hvor der ikke altid er en brugergrænseflade, og du skal derfor have erfaring med at finde dine svar i databaser og logs. Det betyder også, at du skal kunne anvende værktøjer som SOAP UI og andre relevante automatiseringsværktøjer. Du skal ligeledes være i stand til at udsøge og forberede testdata. Og det vil desuden være en fordel, hvis du tidligere har testet på en SAP-platform.

Vil du arbejde på Danmark mest attraktive IT-arbejdsplads?

Som tester bliver du en del af ATP’s IT-organisation med ca. 300 dygtige kolleger, der altid har fokus på at levere de bedste løsninger til forretningen samtidig med, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vores gode arbejdsplads blev for nyligt anerkendt, da IT-profiler kårede os til den mest attraktive IT-arbejdsplads inden for finanssektoren i Danmark via Version 2’s IT Company Rank 2019.

Testsektionen består af 21 dygtige testere. Her lægges der vægt på faglig udvikling og et stærkt netværk mellem testerne, som bruger hinanden til at søge og dele viden. Hverdagen foregår primært uden for sektionen, hvor du for eksempel sidder i et scrum team organiseret efter SAFE i vores interne udviklingsafdeling eller i et agilt projekt setup i et tæt partnerskab med leverandører og forretningen.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP. Derfor udbetaler vi årligt cirka 220 mia. kr. og kan kalde os Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger.

=dig? Så send en ansøgning

Hvis det lyder som noget for dig, så send os gerne dit CV allerede nu, da vi løbende tager folk ind til samtaler. Hvis du lige skal finde CV’et frem, skal vi blot have det senest 26. januar 2020. Har du spørgsmål til stillingen eller ATP, er du mere end velkommen til at kontakte Sektionschef Kia Skouw Christensen på tlf. nr. 5162 9978.

Gem job

ATP
Publiceret: 20. december 2019

Arbejdssted

Location Allerød