Koncern IT, Region Sjælland søger nye kollegaer til vores In­fra­struk­tur Kli­ent­team

Har du interesse for og erfaring med management og opsætning af computere og mobilenheder? Så er du måske en af vores nye kollegaer.

Koncern IT søger to engagerede kollegaer til Klientteamet, som består af 5 medarbejdere. Du kan enten have en profil som software pakkespecialist, MDM administrator eller en kombination af de to.
Du kommer til at indgå i en enhed, hvor der er fokus på stabil drift og hvor alle arbejder på at optimere vores løsninger for at gøre hverdagen lettere for brugerne. Du får løbende mulighed for både personlig og faglig udvikling i et udfordrende job, hvor du skal servicere egne kollegaer, institutioner, sygehuse, forvaltninger og afdelinger i et kunde/leverandør forhold og hvor der er en stor grad af decentralisering af såvel ansvar som kompetence.

Du vil blive en del af et team som arbejder med:

 • Administration af klienter med SCCM
 • Software deployment med SCCM
 • Automatisering (Powershell)
 • SQL forespørgsler
 • Software deployment med Citrix XenApp
 • MDM af mobile enheder med Citrix XenMobile (På sigt Microsoft Intune)
 • Koordineringsopgaver, hvor du sikrer overblik og prioritering af sager
 • Behandling af incidents og requests på daglig basis
 • Rådgivning og vejledning i løsningsmuligheder
 • Håndtering af henvendelser primært fra support og helpdesk
 • Dokumentation og vedligehold af vejledninger
 • Deltagelse i projekter.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant it-uddannelse samt erfaring og kompetencer, som stemmer overens med de opgaver, som du skal varetage hos os.

Som person har du gode analytiske evner og kan tænke stort, og levere den rigtige løsning. Ord som ITIL, dokumentation, afdækning og design er ikke fremmede for dig. Du er ansvarlig, god til at samarbejde, fagligt stærk og giver gerne din mening til kende. Du er skarp i både skriftlig og mundtlig kommunikation. Du skal have en god situationsfornemmelse og være i stand til at reagere hurtigt, prioritere og bevare overblikket i en til tider hektisk arbejdsdag.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 330 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejdstid og fritid.

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og CV snarest, da vi indkalder til samtaler løbende. Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte funktionschef for Infrastruktur, Kenneth V. Mogensen på mobil: +45 20 68 95 93, eller teamleder Jannie Klang på mobil: +45 40 10 50 42.

Vi behandler ansøgninger løbende, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.

Ansøgningsfrist d.03.02.2020

Ansættelse snarest, eller senest pr. 01.04.2020.

Kontaktperson(er):

Navn: Kenneth Volmer Mogensen
Stilling: Funktionschef
Email: kvm@regionsjaelland.dk
Telefon: 20689593

Navn: Jannie Klang
Stilling: Teamleder
Email: jankl@regionsjaelland.dk
Telefon: 40105042.

Om Region Sjælland

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 18.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi.

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 20. december 2019

Arbejdssted

Location Ringsted