Senior Man­age­ment Con­sult­ant til Devoteams Aarhus-kontor søges

Er strategi og digital transformation dit kald? Så har vi drømmejobbet til dig.

Jobbeskrivelse

Hos Devoteam er vi optaget af den digitale dagsorden. Vi lever og ånder for at understøtte og udvikle virksomheder og organisationers udnyttelse af digitale muligheder. Er du også optaget af at hjælpe virksomheder med udvikling af deres digitale muskel, og tænder du på at være en del af et internationalt konsulenthus med lokal forankring og frihed? Så er du måske en af Devoteams nye digital transformakers, indenfor Digitalisation, Strategy & Analysis til den private sektor.

Om jobbet

I jobbet som seniorkonsulent, vil du blive en del af vores team og faglige fællesskab for ”Digitalisation, Strategy & Analysis” (DSA). Du vil få medansvaret for videreudviklingen af ”DSA Privat” indenfor bl.a. strategi og digital transformation. Da vi kontinuerligt udvikler og tilpasser vores konsulent-værktøjskasse, skal du være nysgerrig, idérig og god til at eksekvere på nye offerings og metoder.
Du forventes at have et stort personligt drive, en god indlevelsesevne og gode kommunikative evner. Du har stærke konsulentfærdigheder og værktøjskassen i orden indenfor strategi og digital transformation. Og så er du en teamplayer.
Du kan både agere spydspids, når det handler om at skabe nye opgaver til dig selv og teamet og samtidig tage del i selve konsulentarbejdet, når der skal leveres.
Det er afgørende, at du har et stort engagement og en god situationsfornemmelse. Du kan indleve dig i kundens situation og agere herefter. Det forventes at du kan begå dig på alle niveauer i en organisation. Du skal desuden være analytisk skarp, kunne veksle mellem et holistisk og detaljeret fokus, samt have gennemslagskraft som rådgiver.
Som konsulent vil du blive en del af Devoteams kultur, hvor talent, engagement, nysgerrighed og grundighed bliver værdsat og kan føre til intern karriereudvikling.

Dine kvalifikationer  

Vi forestiller os, at du efter minimum 5 år som management konsulent indenfor strategi, analyse og transformation er klar på at tage det næste skridt i din karriere, hvor du får større ansvar og indflydelse på dit felt. Du kan dokumentere klare resultater inden for den kommercielle og eksekverende del af konsulentfaget.

Vi har følgende krav / ønsker til dine kvalifikationer:

 • Du har en relevant akademisk uddannelse
 • Du har stor erfaring med at afvikle strategi & innovations workshops og udforme klare eksekveringsplaner
 • Du har erfaring med projektledelse og change management
 • Du er velformuleret, både på skrift og i tale (dansk og engelsk)
 • Det er en fordel, at du har et bredt kendskab til flere teknologier
 • Desuden er det en fordel, hvis du har specifikt branchekendskab til en eller flere industrier
 • Du arbejder omhyggeligt, ansvarligt, og effektivt med opgaverne, og sørger for, at detaljerne er i orden
 • Du når dine mål og deadlines uden at gå på kompromis med kvaliteten
 • Du arbejder godt i teams og har forståelse for, hvordan forskellige roller og kompetencer komplementerer hinanden
 • Du er god til at opbygge og vedligeholde relationer til andre, både internt og eksternt
 • Du har kommercielle kompetencer og kan skabe spændende opgaver til dig selv og teamet.

Vi tilbyder

Du bliver en del af stærkt team af konsulenter, der brænder for deres faglighed og endnu mere for den digitale agenda hos private kunder. Et sted, hvor ”work life balance” tages seriøst, og hvor du inden for brede rammer selv bestemmer dit ambitionsniveau med hensyn til arbejdstid, indtjening og karriere. Du kommer til at arbejde tæt sammen med den ansvarlige for DSA Privat, og får stor indflydelse på dit arbejdsfelt og vores go to market offerings og approach.
Hos Devoteam er vi passionerede omkring teknologi, og værner om høj faglighed og social sammenhængskraft. Derfor tilbyder vi et fagligt miljø, der sætter det sociale fællesskab i fokus. Du får fast tilknytning til vores Århus kontor, men kan også forvente at skulle løse opgaver i den øvrige del af landet.

Yderligere information

Du bedes fremsende en motiveret ansøgning samt CV.
Vi kalder løbende egnede kandidater til samtale, så vent ikke med at sende din ansøgning! Vi ser frem til at høre fra dig.

Til sommer 2020 flytter vi i nye lokaler i Pakhusene, Aarhus Ø

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til kontakte:
Troels Astrup, Business Director +45 41394708 troels.astrup@devoteam.com

Om Devoteam

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation og digitale muligheder, dataudvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7.000 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på www.devoteam.dk/

Gem job

Devoteam A/S
Publiceret: 23 December 2019

Arbejdssted

Location Aarhus