Business Developer til Core Banking De­ve­l­op­ment


Vil du være bindeleddet mellem IT og forretning og kender du til almindelige bankprodukter?

Klar til næste skridt? Klar til nye udfordringer? Så har du nu muligheden for at bringe dine kompetencer i spil i en kompleks og uforudsigelig hverdag. Med stor berøringsflade i organisationen løser du udviklingsopgaver, hvor kundefokus og høj kvalitet er succeskriteriet for vores IT-udvikling.

Bliv en del af et stærkt fagligt miljø i Core Banking

Vi søger en Business Developer med viden om bankfaglige områder eller stor vilje til at lære en masse om det. Du vil få mulighed for at sætte dit præg på mange spændende opgaver, fra små hurtige opsætninger til store komplekse projekter.

I Core Banking Development, har vi ansvaret for ny- og videre udvikling af det centrale Kernesystem indenfor Lån, Rente Konto, Kunde, Gebyr, Kort, Betalinger m.fl. Du bliver en del af et arbejdsmiljø præget af åbenhed, tværfagligt fokus samt et højt fagligt niveau.

Få teamets opgaver i mål til aftalt tid, pris og kvalitet

Som business developer er du med til at drive opgaven i hele dens projektforløb evt. sammen med en projektleder. Vores interne og eksterne kunder stiller en række krav, som du orkestrer og bringer i udvikling, hvilket vil sige, at du både kan indgå som sparringspartner for vores kunder og i vores interne samarbejde omkring løsninger.
I dit arbejde vil du både være i tæt dialog med vores kunder, men også de andre afdelinger på SDC vil du få megen kontakt med.

Du er involveret i alt fra udarbejdelse af tilbud og aftale med kunden, sikre dialog med kunden om de forretningsmæssige krav, udarbejdelse af estimat i samarbejde med udvikler og tester, samt videre udarbejdelse af kravspecifikation i dialog/samarbejde med udviklere og support til udviklere og testere under hele forløbet. Og sidst men ikke mindst, vil du i hele opgave-forløbet have ansvaret for at sikre at kunden føler sig velinformeret og bliver involveret når relevant.

Lidt om dig

Som person har du fokus på at balancere kvalitet med overholdelse af deadlines og budgetter. Du er i stand til både at lære fra dig og suge viden til dig og bidrager til at gennemføre forandringer i en positiv atmosfære. Du samarbejder lige så godt med vores kollegaer i Polen som i Danmark. Du er løsningsorienteret og god til at samarbejde og skabe relationer på tværs af organisationen.

Desuden bringer du følgende til bordet:

  • Du har kendskab til den finansielle sektor eller lyst til at lære om området.
  • Du evner at udvikle forretningen gennem IT.
  • Du taler og skriver engelsk på forretningsniveau.
  • Du har en relevant videregående uddannelse eller erfaring indenfor banksektoren.

Som medarbejder hos os, får du rigtig fine og fleksible arbejdsvilkår, herunder flekstid, pensionsordning og sundheds- og tandlægeforsikring, og det stopper ikke her, ud over den lovbetingede ferie får du en 6 ferieuge, 5 ekstra fridage, forhøjet feriegodtgørelse m.v.

Alt det praktiske

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om stillingen og området Core Banking, er du velkommen til at tage fat i Stine S Solfeldt. Vi ser frem til at modtage dit CV og uddannelsespapirer samt et kort motiverende cover letter. Der vil løbende blive holdt samtaler.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes
 

Ansøgningsfrist:

14. februar 2020

Stillingskategori:

Informationsteknologi

Afdeling:

Core Development

Kontaktperson:

Teamlead Stine Søeberg Solfeldt

Telefon:

+45 3060 0759

Stillingsbetegnelse:

Business Developer til Core Banking Development

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 17. januar 2020

Arbejdssted

Location Ballerup