Delfi Te­ch­no­lo­gies A/S søger 1-2 udviklere (.Net/C#, ASP.NET MVC)


Brænder du for den digitale verden og kunne du tænke dig, at blive en del af en virksomhed i rivende udvikling, hvor du får masser af ansvar og hvor du kan udfolde din kreativitet?

Vi er vokset markant de senere år og vi har i dag kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam. I vores udviklingsteam inden for Breece System (software til elektroniske hyldeforkanter), designer og udvikler vi brugervenlige softwareløsninger, som hver dag gør en stor forskel for mange butikker i Europa. Til den rejse har vi brug for flere kræfter og giver derfor dig muligheden for spændende udfordringer i en virksomhed i konstant vækst.

Vi søger en softwareudvikler, der:

  • Er selvstændig og kan tænke kreativt
  • Har lyst til at være med til alle faser i udviklingsforløbet
  • Er struktureret, teamorienteret, en ildsjæl og nysgerrig
  • Evner at kommunikere på engelsk

Noget erfaring er et plus i denne stilling og derfor ser vi gerne, at du har nogle års erfaring med både frontend- og backendudvikling. Du er særligt god inden for:

  • MSSQL Database, T-SQL
  • .NET (C#), .NET Core
  • JavaScript
  • ASP.NET MVC

Gerne erfaring med REST API / Client-server løsninger / Cloud-løsninger

/ Om jobbet

Som en vigtig del af vores udviklingsteam, skal du have lyst til at blive både udfordret og arbejde med alle faser inden for softwareudvikling. Du bliver en del af et dynamisk samarbejde med et ungt udviklingsteam, som er præget af nytænkning og innovation. Vi stiller krav til din performance, men giver dig samtidig også både rammerne, mulighederne og friheden til at blive en succes. Arbejdsmiljøet er ungt, tonen er uformel og vi har stor fokus på samarbejde, sundhed, trivsel og god humor.

/ Vi tilbyder

Vi er en ejerledet virksomhed og stolte af, hvem vi er, og hvad vi udretter for vores kunder. Vi lytter til hinanden, hjælper hinanden og presser hinanden til at yde vores bedste – hver eneste dag.

Vi har en attraktiv sundhedsforsikring og pensionsordning. Derudover kan vi tilbyde en lækker frokostordning samt massageordning. Vi har også fokus på det sociale via en række forskellige arrangementer og deltager gerne i forskellige sportslige events sammen.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgning: Følg linket - samtaler holdes løbende

Spørgsmål: Spørgsmål vedr. stillingen rettes til michael.knuth@delfi.com


Delfi Technologies A/S er en veletableret it-virksomhed med over 100 medarbejdere og mere end 25 års erfaring inden for udvikling og salg af innovative løsninger til detail, logistik, produktion og healthcare. Delfi har kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Gem job

Delfi Technologies A/S
Publiceret: 30. december 2019

Arbejdssted

Location Køge