IT-hosting - Im­ple­men­te­rings­kon­su­lent

 

Kunne du tænke dig at tage ansvaret for den tekniske implementering af innovative hosting-løsninger?

XDC Gruppen vækster og Casper vores nuværende IT-implementeringskonsulent har brug for en ekstra hånd. Vi søger derfor en kollega, som også er teamorienteret og teknisk dygtig som Casper.

Som implementeringskonsulent hos XDC Gruppen, er du drivkraften i implementering af IT-hosting-løsninger hos XDC Gruppens kunder. Du får ansvaret sammen med IT-projektchefen, at implementere, konfigurere, migrere og opsætte virtuelle servere, applikationer m.m. Samt at stå for tilrettelæggelsen af implementeringerne og sikre at vi kommer godt i mål. Succeskriteriet er, at kunderne er glade og at projektet leveres til aftalte tid, samt at projekterne er testet og dokumenteret for overgang til drift. Derudover bliver du ansvarlig for nogle interne udviklingsprojekter.

Typiske opgaver vil være:

  • Behovsafdækning, rådgivning, design og løsningsbeskrivelse sammen med KAM, IT-projektchef og kunder
  • Planlægning, implementering og migrering af Cloud-løsninger
  • Kvalitetssikre leverancer og udførelsen af projekterne
  • Opfølgning og evaluering af projekterne
  • Deltage i den videre udvikling og optimering af produkter og implementeringsforløb
  • Deltage i test og udvælgelse af nye produkter
  • Undervisning og supervision af kunder i produkter
  • Vidensdeling i forbindelse med overdragelse til drift

IT-implementeringskonsulenten refererer i de daglige opgaver til IT-projektchefen.

Microsoft 365

Den rette kandidat har en dyb teknisk forståelse samt stor erfaring med implementering og migrering af Cloud-løsninger hos kunder og er dygtig til at afdække kundens behov. Du ved hvordan man designer og opsætter stabile og gode løsninger og elsker en udfordring. Du har nemt ved at kommunikere på flere niveauer og du kan derfor snakke med interessenterne om f.eks. Microsoft servere, Microsoft 365, netværk og Windows-klienter m.m.

Du kan være autodidakt eller have en teoretisk teknisk IT-uddannelse som f.eks. datamatiker, datatekniker eller lignende, men det vigtigste er at din personlighed matcher vores virksomhed.

Teamplayer

For os er personligheden lige så vigtig som dine faglige kompetencer, så udover at brænde for IT, håber vi, at du er struktureret og har nemt ved at skabe relationer. At du trives med frihed under ansvar og sætter en ære i et godt stykke håndværk. Derudover forventer vi, at du har en pragmatisk, struktureret og analytisk tilgang til dit arbejde, så vi ikke drukner i projektmodeller men altid bliver på sporet.

Vigtigst af alt er at du elsker teknik og er en god teamplayer.

Hvorfor blive en del af XDC Gruppen?

Vi tilbyder dig en spændende stilling i en ung, fremadstormende og uformel IT-virksomhed. Du får inspirerende og fagligt kompetente kolleger der brænder for det de laver og mulighed for at skabe stor værdi for de kunder du hjælper. Du får i høj grad et selvstændigt job med indflydelse på udviklingen af virksomheden, kunderne og din tilrettelæggelse af din hverdag.

Vi tror på at en god arbejdsplads er fundamentet for glade medarbejdere, kunder og en sund forretning. Vi mener at en støttende og ærlig kultur er afgørende for en velfungerende arbejdsplads, hvor alle går det ekstra skridt for hinanden og kunderne. Vi går op i at have det godt og sjovt, så derfor har vi selvfølgelig madordning, sundhedssikring, teambuilding og julefrokost udover de løbende sociale arrangementer.

Interesseret?

Mener du at dette er jobbet for dig, kan du klikke "søg jobbet her". Såfremt du har spørgsmål, kan du kontakte Søren Brændsgaard, ReQruiting, på telefon 5353 3434. Ansøgninger vil blive behandlet løbende.


XDC Gruppen A/S er en mellemstor IT-virksomhed som har fejret 11 års jubilæum i år og som er i kraftig vækst. Vi er 42 ansatte og at vi startede i 2005. Vi er beliggende i nye lokaler i Køge.

Gem job

XDC Gruppen
Publiceret: 30. januar 2020

Arbejdssted

Location Køge