Teknisk Product Manager, Product & Services

 

Vil du være på forkant med nye muligheder inden for abonnementer og services til mobilbranchen? Og har du flair for det tekniske, når du skal projektlede produktlanceringer fra idé til lancering? Så læs med her!

Produktudvikling og produktlancering

Som teknisk Product Manager står du for at implementere og vedligeholde abonnementer og services. Du styrer projekter fra idéfase til lancering, udarbejder kravsspecifikationer til udviklingsafdelingen og udvikler i samarbejde med IT-afdelingen gode kundeoplevelser.

Du bliver en del af Product & Service-teamet, der består af seks kolleger med en leder, som referer til VP for Business Development. Dette team har ansvar for produktudvikling og lancering af abonnementer og services til privat- og erhvervsmarkedet.

Dine primære ansvarsområder

  • Udvikling og vedligeholdelse af nye og eksisterende abonnementer og services - til både 3Consumer og 3Business
  • Udvikling og vedligeholdelse af eksisterende og nye partnerskaber med eksterne indholdstjenester inden for betaling, video, musik og meget andet
  • Koordinering med udviklingsafdelingen i IT Projektledelse på udviklingsaktiviteter fra idé til lancering

Teknisk Product Manager med erfaring i lancering af abonnementer og services

Som Product Manager skal du lede og drive projekter på tværs af organisationen, hvor du implementerer abonnementer og services til både privat- og erhvervsmarkedet. Dette indebærer, at du formår at omsætte forretningsideer til automatiserede processer. Du er en struktureret projektleder, som har en analytisk og strategisk tilgang til opgaverne, og du har interesse for at være med i alle dele af projekterne samt være sparringspartner for projektdeltagere.

Du vil samarbejde på tværs af afdelinger som IT, Legal, Proposition, Marketing & CRM, Kundeservice, Finans og dertil kommer 3´s IT-afdeling i Stockholm og 3’s globale division i UK.

Leverance vil være et nøgleord, og du vil levere en høj kvalitet i overensstemmelse med fastsatte rammer og tid, men kan også tænke kreativt i forhold til udvikling. Det er essentielt, at du kan overbevise og sælge dine budskaber samtidig med at du formår at opbygge og vedligeholde stærke relationer.

Vi forestiller os at du har en mellemlang eller videregående uddannelse indenfor det tekniske eller kommercielle område, kombineret med minimum 3 års erfaring med produktimplementering i komplekse IT-systemer og/eller lancering af abonnementer og services fra en lignende stilling.

Du bliver en del af noget helt særligt

Hos 3 får du billet til et fællesskab af 700 dygtige medarbejdere, som er dedikerede i en sjælden grad. Din personlighed kan bane vejen for en stærk karriere her hos os, hvor der er plads til forskellighed og store drømme. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder, lækre medarbejderfordele og en uformel tone. Janteloven bruger vi ikke. Til gengæld har vi det sjovt, og vi er ikke blege for at fejre vores succeser og belønne gode resultater.

Ansøgning og kontakt

Har du lyst til at blive en del af 3 så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Tina Voss, Manager – Product & Services på mobil 31 200 462.

Om 3 – hvor der er vilje er der vej

Vi vil ikke bare tilbyde 3G og 4G-forbindelser til flest mulige danskere. Vi vil også være dét teleselskab, hvor det er nemt og bekymringsfrit at være kunde, fordi tingene bare spiller. Vi når målet ved at være skarpe, hurtige og kreative. Kulturen i 3 er præget af en vilje til at skabe resultater. Det betyder ikke så meget for os, hvad der står på dit eksamensbevis, så længe du har den rette attitude. Vi oplever, at mangfoldighed fremmer vores kreativitet og innovation, og vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge job hos os. Læs mere om os på www.3.dk/om3. Hvis du vil have et indblik i vores hverdag, så tjek 3UdenFilter eller søg på #3udenfilter på diverse sociale medier.

Gem job

3
Publiceret: 30. december 2019

Arbejdssted

Location København SV