Test Manager til IT

 

Er du typen, der har styr på samarbejde og kvalitetsløsninger? Kan du sikre værdi og planlægge strategien for tests? Og har du styr på din Test Management-værktøjskasse? Så er du måske den kollega, vi søger i ATP’s IT-organisation med ansvaret for de systemer, der årligt har kontakt med godt 5 mio. borgere og betjener ca. 160.000 arbejdsgivere.

Har du tjek på tests?

I Test Management er vi på udkig efter dig, der kan drive og håndtere alle forhold omkring testleverancer -og aktiviteter. Dig, der kan:

  • håndtere produktrisici og risici relateret til testprocessen
  • ormidle informationer og rapportere, når det drejer sig om testaktiviteter og -opgaver
  • indgå proaktivt i vores forskellige ledelses- og opgaveteams.

Er du erfaren?

Du har min. fem års Test Management-erfaring og har beskæftiget dig med store komplekse IT-projekter - gerne inden for offentlige IT-udviklingsprojekter på enten kunde- eller leverandørsiden.

Dine evner til at samarbejde og kommunikere er gode, og så har du solid forståelse for hele test-livscyklussen og flair for at levere værdi til kunden. Som person er du nysgerrig, beslutsom og struktureret. Derudover er du i stand til at udvise lederskab, møde kunder og samarbejdspartnere i øjenhøjde og agere inden for varierende leverancemodeller og samarbejdsformer.

I ATP arbejder vi kontinuerligt på at udvikle os. Derfor er det vigtigt for os, at du kan spille en aktiv rolle og byde ind med dine kompetencer, uanset om de ligger inden for testdesignteknikker, automatisering, procesoptimering eller noget fjerde.

Vil du arbejde på Danmark mest attraktive IT-arbejdsplads?

Du bliver en del af ATP’s IT-organisation med ca. 300 dygtige kolleger, der altid har fokus på at levere de bedste løsninger til forretningen samtidig med, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vores gode arbejdsplads blev desuden for nyligt anerkendt, da IT-profiler kårede os til den mest attraktive IT-arbejdsplads inden for finanssektoren i Danmark via Version 2’s IT Company Rank 2019.

Vi tilbyder dig en spændende stilling i en sektion bestående af 17 Test managers. Det er os, der er ansvarlige for at gennemføre system-, integrations- og accepttests i udviklingsprojekter i ATP. Vi er nysgerrige på alt det nye, værdsætter gode samarbejdsrelationer og sætter en ære i at efterlade et kvalitetsaftryk.

=dig? Så send en ansøgning

Vi indkalder løbende til samtaler, så send os en kort ansøgning og dit CV hurtigst muligt eller senest søndag d. 23. januar 2020. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Marianne Kempff-Andersen på 24927038 eller man@atp.dk.

Gem job

ATP
Publiceret: 3. januar 2020

Arbejdssted

Location Allerød