GSM-R spe­cial­ist

Vil du være med til at udvikle og vedligeholde Danmarks mest moderne mobil-netværksinfrastruktur?  

Som vores nye GSM-R specialist bliver du bindeled mellem de systemansvarlige og projektledelsen inden for GSM-R, ligesom du bliver en vigtig del af koordineringen i et af landets mest spændende infrastrukturprojekter.  

Du bliver en del af teamet Netværk & Security, hvor vi projekterer projekter inden for fagene datacentre, it-miljøer, faste kredsløb, MPLS-infrastruktur, trafikinformationsanlæg, telefoni, radioanlæg og GSM-R radio. Teamet har udover dette også ansvar for drift og vedligehold af de allerede implementerede dele af anlægget i hele landet.  

Vi har et tæt fagligt og kollegialt samarbejde i teamet og udfordrer hinanden i vores faglige og personlige udvikling. Vi har et uformelt arbejdsmiljø, og vi synes det er vigtigt, at der bliver grinet hver dag.

Du refererer til teamlederen og får arbejdssted centralt i København.

Ansvar for både større og mindre projekter 

Som GSM-R specialist er det din opgave at støtte vores to systemansvarlige i at videreudvikle og designe Banedanmarks mobilnetværksinfrastruktur.

Du er tovholder på flere GSM-R infrastrukturprojekter af varierende kompleksitet og størrelse, for eksempel radio access net, nye releases og nye platforme. Du følger op på udførelsen af projekterne, både på dansk og engelsk, og sørger for koordinering mellem projektledere og leverandører.  

Ved at deltage i IT-udviklingsprojekter bidrager du til, at arkitekturen lever op til de høje sikkerhedsstandarder, der er inden for jernbanesektoren.

Du kommer ligeledes til at skulle bruge din viden i forbindelse med design og etablering af test-lab/test-miljøer samt udarbejdelse af relevante testscenarier og valideringer af resultater til brug for planlægning af opgraderinger på både SW & HW inden for GSM-R.

I det daglige sparrer du med tre kollegaer i GSM-R teamet såvel som med Banedanmarks projektledere, netværksarkitekter og løsningsarkitekter.

Erfaren GSM-R specialist med overblik 

Ideelt set er du uddannet teleingeniør, eller du har en uddannelse på et tilsvarende teknisk niveau. Du har en relevant efteruddannelse inden for RAN og Core-arkitektur, og det er vigtigt, at du har indgående erfaring med store GSM-installationer. Har du samtidig erhvervserfaring fra et større teleselskab og indblik i Nokias mobilplatforme, er det et plus.  

Du er energisk, produktiv og nyder at have flere forskellige opgaver i gang på samme tid. Du formår at tænke i overordnede sammenhænge samtidig med, at du har fokus på detaljen og kvaliteten af vores leverancer. Du er serviceminded, hviler godt i dig selv og har højt humør – også i de travle perioder. Og så har du altid fokus på at gennemføre opgaverne til aftalt tid og kvalitet.   

Løn

Du ansættes i forhold til gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.  

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt teamleder Peter Reinholdt Jensen. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.  

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg jobbet her” og følger instruktionerne.

Arbejdssted:
Region Hovedstaden

Stillingstype:
Fuld tid

Ansøgningsfrist:
27-01-2020

Kontakt os
Peter Reinholdt Jensen 
Teamleder
prjn@bane.dk
+45 30 46 61 08


I Banedanmark driver, vedligeholder og udvikler vi den danske jernbane. Vi er en statsvirksomhed under Transport- og Boligministeriet. Vi er i fuld gang med at udbygge jernbanen til fremtidens behov, til gavn for passager- og godstransporten.

Vi styrer og overvåger togtrafikken og udvikler jernbanen gennem store projekter som f.eks. Signalprogrammet, Elektrificeringsprogrammet, Den nye bane København-Ringsted og andre store anlægsprojekter.

Vores hverdag er præget af et højt fagligt niveau, samarbejde på tværs af fagområder og gode udviklingsmuligheder. Alt dette kan du læse meget mere om på vores hjemmeside www.banedanmark.dk.

Gem job

Banedanmark
Publiceret: 6 January 2020

Arbejdssted

Location København