Data Engineer til Ledernes Hove­dorgan­isa­tion

Vil du være med til at drive digital transformation i en af Danmarks største interesseorganisationer med over 127.000 medlemmer? Vil du være med til at skabe fremtidens digitale medlemsorganisation?

I Ledernes Hovedorganisation arbejder vi ambitiøst med at skabe indsigter og værdi for vores medlemmer ved brug af data. Vi har nu brug for en dygtig Data Engineer, der kan hjælpe os med at videreudvikle et transparent, automatiseret, enkelt og teknisk solidt data fundament.

Stilling og ansvarsområder

Stillingen som Data Engineer er ny, og den vi søger skal have lyst, ideer og evner til selv at udvikle stillingen. Der ligger i stillingen et stort ansvar for at være med til at bringe os til det næste niveau, og sammen med vores Data Manager skal du sikre opbygning af datastrukturer, data workflows og pipelines, der understøtter de forskellige indsatsområder i vores strategi. 

I 2020 skal vi identificere og implementere et nyt masterdata management system og rykke vores data og analyticsmiljøer til skyen. I den forbindelse vil dine data engineering kompetencer helt sikkert også komme i spil.

Du bliver en del af vores data og analyseteam, der er en del af vores Digitale Team, men vi har meget stort fokus på at samarbejde, så du kan lide at arbejde tværorganisatorisk og sammen med mange dygtige kolleger levere forretningsværdi.

Vores nye Data Engineer skal:

 • Understøtte processen med ”extract, transfer, load” (ETL) af data fra forskellige datakilder og levere det i en form, der kan forbruges af analytiske processer
 • Designe, udvikle og producere data-modeller af forskellig kompleksitet med stor forståelse for standarder og standardisering, så data altid leveres i høj kvalitet
 • Gennemgå data-sets og identificere og finde løsninger, hvor der er behov for ændringer for at kunne leve op til Ledernes krav om datakvalitet
 • Migrere data mellem forskellige systemer
 • Sikre sig at data engineering aktiviteter hos Lederne lægger sig op ad relevant praksis og processer for modellering af data

Vores ambition er at anvende relevante nye teknologier til arbejdet med data og analyse, og vores nye data engineer skal derfor løbende sætte sig ind i nye muligheder på tværs af cloud og distributed computing og vurdere disse teknologiers mulige anvendelse i Ledernes Hovedorganisation.

Faglig profil og kompetencer

For at vi sammen bliver en succes, forestiller vi os, at du har 5+ års erfaring fra en tilsvarende rolle i en virksomhed/organisation med et komplekst data-miljø. Du besidder et stærkt drive og kan få ting til at ske, samtidig med at din sans for kvalitet sikrer, at vores analytikere har nem og hurtig adgang til korrekt data.

Du har en relevant akademisk baggrund som Cand.scient.dat., Cand.it., Msc. i Data Science eller tilsvarende, og i kombination med din erfaring gør det, at du har stærke kompetencer inden for en stor del af følgende (eller lign.):

 • Azure Cloud
 • API udvikling/integration
 • Alteryx
 • Data lake
 • MDM
 • SQL
 • SQL Server
 • Streaming data

Vi tilbyder

Vi er en arbejdsplads med gode kolleger, og en kultur, der er præget af høj faglighed, hjælpsomhed og plads til diversitet. Vi tilbyder:

 • En spændende og udfordrende stilling med en unik mulighed for at præge den digitale transformation i Ledernes Hovedorganisation.
 • Gode muligheder for kompetenceudvikling, både fagligt og personligt.
 • Kantineordning fra Meyers, syv ugers ferie, sportsaktiviteter, take-away fra Meyers kantine, massageordning m.m.
 • Individuel løn efter kvalifikationer.

Arbejdet foregår på vores hovedkontor på Vermlandsgade 65, 2300 København S, hvor der er fri parkering.

Ledernes Hovedorganisation er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til at arbejdsliv og familieliv balancerer. Vi vægter forskellighed og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, etnisk oprindelse, religion, alder, kønsidentitet, seksualitet og politiske tilhørsforhold etc. til at søge stillingen.

Er du den rette?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv senest den 20. januar 2020. Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Digital Chef, Thomas Kerdil på 2637 8717 eller på mail tck@lho.dk.


I Ledernes Hovedorganisation er vi 360 medarbejdere, der blandt andet yder professionel rådgivning til vores medlemmer om ledelsesudfordringer, karriereudvikling, ansættelsesvilkår, dagpenge, efterløn og meget andet. På nuværende tidspunkt har vi mere end 127.000 medlemmer. Du kan læse mere om os på www.lederne.dk.

Gem job

Ledernes Hovedorganisation
Publiceret: 6 January 2020

Arbejdssted

Location København