Digital Project Manager til Respon­si­ve

Er du en struktureret, kvalitetsbevidst og teknisk ildsjæl, der elsker projektledelse? Brænder du for at udvikle digitale Customer Experience løsninger, hvor strategi, kreativitet, data og teknologi går op i en højere enhed? Og vil du være en del af Responsive rivende udvikling? Så er det dig vi leder efter!

Responsive er et ambitiøst digitalt konsulenthus i vækst. Kerneforretningen ligger indenfor forretningsorienterede og datadrevne Customer Experience løsninger. Med udgangspunkt i dyb forretningsforståelse og med afsæt i data og teknologi udvikler Responsive stærke digitale løsninger for store danske virksomheder som bl.a. Matas, Interflora, Velliv, Santander, Bonnier og Danske Bank.

Hvad skal du lave?

Som teknisk projektleder vil du stå i spidsen, for at drive og styre nogle af Responsives mest spændende og udfordrende projekter. Du får det overordnede ansvar for at projektet når i mål og bliver en succes. Din tekniske indsigt sikrer at du håndterer den tekniske kompleksitet og din erfaring med kommunikation hjælper dig til at sikre kunden en stærk kreativ løsning. På hvert projekt vil du stå i spidsen for et dygtigt team af tekniske og kreative specialister, hvor din opgave er at sikre at projektet kommer 110 % i mål.

Hvad er dit talent?

Denne stilling kræver du har overblik og evnen til at holde mange bolde i luften, uden nogle går tabt. Dertil søges et målorienteret drive, naturlig nysgerrighed og en god energi. Vi forventer at du har:

 • 2-4 års erfaring indenfor projektledelse fra et bureau eller et konsulenthus
 • et godt teknisk indblik
 • en god forståelse for data og marketing automation
 • erfaring med at styre kreative processer
 • en god forretningsforståelse
 • evnen til at styre projekter og nå i mål med opgaven

Dertil er det en fordel, men ikke et krav, hvis du før har arbejdet med Adobe Campaign, Agillic og/eller Salesforce Marketing Cloud.

Hvem skal du arbejde sammen med?

Responsive består af 15 ildsjæle fordelt på projektledere, udviklere, forretningsstrateger, analytikere og digitale kommunikationsspecialister. Du vil samarbejde på tværs af teamet, afhængigt af det enkelte projekt. Internt er teamet er præget af en god holdånd og en fælles passion for at levere digital kvalitet af højeste klasse. Humor, kampgejst og sammenhold er nøgleord.

Hvad kan du forvente?

 • End-to-end projektledelse af vigtige projekter med ambitiøse kunder
 • Stor selvstændighed og mange udfordringer
 • Frihed under ansvar
 • At blive en del af et bureau i vækst
 • Social arbejdsplads med højt til loftet

Ansøgning

Human Point er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte IT rekrutteringsspecialist Andrea Ihle på tlf. 22 51 56 52. Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende. Send derfor dit CV snarest muligt via ansøgningsknappen "Søg jobbet her" nederst på siden. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Ansøgningsfrist: 2. februar 2020.

Gem job

Human Point Recruitment
Publiceret: 6. januar 2020

Arbejdssted

Location København