NAV-udvikler

Løft Baker Tillys NAV-løsning til den nyeste NAV-version på markedet!  

Accuro søger på vegne af Baker Tilly ny, fokuseret NAV-udvikler til Baker Tillys Erhvervsservice-afdeling. 

Om Baker Tilly 

Baker Tilly er en international rådgivnings- og revisionsvirksomhed med kontorer i 145 lande verden over og med 120 medarbejdere i Danmark. Du vil have din daglige gang på Baker Tillys nybyggede og moderne kontor i Valby, hvor der er en flad struktur, et godt fællesskab, og hvor der bevidst bliver investeret i kompetenceløft blandt medarbejderne. Her er der tid til at fordybe sig i opgaverne og udvikle løsningerne rigtigt. Det går godt for Baker Tilly, som vokser og følger en vækststrategi med særligt fokus på Erhvervsservice-afdelingen, som du vil blive en del af.

Dine opgaver 

Du kommer til at beskæftige dig med to opgaveområder: et projekt og en kundevendt del. Projektet, som vil være det, du bruger det meste af din tid på, er en programmerings- og udviklingsopgave med fokus på at løfte Baker Tillys nuværende NAV-løsning til den nyeste Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dine vigtigste mål i projektet vil være at:

  • sætte dig ind i og forstå den nyeste NAV-version 
  • udvikle prototyper 
  • identificere arbejdsgange, som kan gøres nemmere i den nye version 
  • integrere til forskellige tredjeparts tillægsprodukter (fx Lessor samt et nyt tidsregistreringssystem)

Den kundevendte del af stillingen har fokus på regnskabsservice, revision samt tilretninger og integrationer i forhold til den enkelte kunde. 

Du tilbydes:

  • et arbejde med fokus på de nyeste teknologier og versioner
  • en nøglerolle på et projekt, som lige er begyndt. Du vil derfor få indflydelse fra første dag 
  • rig mulighed og plads til at præge dit arbejde og virksomheden, som du arbejder i 
  • et velfungerende socialt fællesskab med mange aktiviteter året rundt, fx ishockey, fodbold, Tivoliture, DHL-løb, julefrokost, fredagsbarer mm. 

Du bliver en del af et lille og stærkt team, hvor du vil referere direkte til topledelsen.

Om dig

Du trives med at være fokuseret og gå i dybden med dine programmeringsopgaver, og du holder af at tale med kunder, fx når du skal indhente kravspecs. Det er et plus, hvis du har erfaring med: 

  • NAV-udvikling i den rollebaserede version – jo nyere, jo bedre
  • Kontakt med kunder og slutbrugere i en rolle som konsulent.

Du kan være relativ ny i din karriere med 1-3 års erfaring, eller du har mange års erfaring med NAV-programmering. 

Praktisk 

For mere information om Baker Tilly og jobbet kontakt da Senior Recruitment Specialist, Finlay Napier på fna@accuro.dk eller (+45) 5230 6940. Ser du dig i jobbet, så send dit CV til Finlay hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.

Om Accuro  

Accuro er rekrutteringspartner på SAP og IT. For vores kunder og konsulenter tilbyder vi én indgang til en fuld palet af rekrutteringsservices; fra freelance til Search & Selection over Nearshoring. Vi matcher specialister bredt inden for SAP og IT med projekter og faste stillinger hos vores mange gode kunder.

Gem job

Accuro
Publiceret: 6. januar 2020

Arbejdssted

Location Valby