Ærekær PHP-udvikler

 

Som PHP-udvikler hos Simple Solution bliver du en del af et ungt velfungerende team, og du vil fra første dag få ansvaret for en række større udviklingsopgaver så som; analyse og design af softwareløsninger, samt udvikling af software til vores kunder. Du vil stå for tilrettelæggelsen og sikre at vi kommer godt i mål. Succeskriteriet er, at kunderne er glade at projektet leveres til aftalte tid, samt at udviklingen er testet og dokumenteret inden levering.

Vi stiller krav til din performance, men giver dig samtidig også både rammerne, mulighederne og friheden til at blive en succes. Vi forventer at du tager dit ansvar seriøst og kan se vores kunder i øjnene efter enhver opgave der er løst.

Vi står nemlig sammen som en, og siger "VI" om alting – VI er en virksomhed uden præcis defineret rangorden. Det vigtigste er nemlig, at VI kommer derhen sammen – og at VI hjælper hinanden i den rigtige retning.

Arbejdsmiljøet er ungt, tonen er uformel og vi har stor fokus på trivsel som når vores CEO holder bokseevent med sig selv som deltager. Du vil referere til vores COO.

Du kan disse teknologier (eller en del af dem)

Du har minimum 2 års erfaring med PHP-udvikling og eller andre relevante teknologier så som, Laravel, Wordpress, Joomla m.m. Du har styr på frameworks som f.eks. Angular eller React og vant til at arbejde agilt. Du mestrer ligeledes dansk, og kan tale med når der snakkes på engelsk.

Teamplayer

For os er personligheden ligeså vigtigt som dine faglige kompetencer, så udover at brænde for IT, håber vi, at du er en teamplayer, men også kan arbejde selvstændigt og er frisk på at drikke spandevis af kaffe og cola. Du er struktureret, trives med frihed, har et stærkt drive og gør hver dag en ære i at skabe den bedste softwareløsning for vores kunder.

Vigtigst af alt er, at du elsker teknik og er en god teamplayer.

Interesseret?

Mener du at dette er jobbet for dig, kan du klikke "søg jobbet her". Såfremt du har spørgsmål, kan du kontakte Søren Brændsgaard, ReQruiting, på telefon 5353 3434. Ansøgninger vil blive behandlet løbende.


Simple Solution er en tempofyldt og dynamisk arbejdsplads. Vi er IT-nørder, webudviklere, grafiske designere og specialister i digital marketing. Vi er studerende, iværksættere, forældre, ølbryggere, hundeejere og meget mere. Men frem for alt er vi en ambitiøs arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og plads til, at alle kan folde sig ud. Vi er et erfarent hold af digitale eksperter, som siden 2009 har udviklet værdiskabende koncepter og løsninger til både små og mellemstore virksomheder. Vores passion er at skabe værdi for vores kunder på daglig basis. Vi skaber målbare resultater igennem integrationer og automation af virksomhedens forretningsgange.

Gem job

Simple Solution
Publiceret: 7. februar 2020

Arbejdssted

Location Køge