Systemad­mi­ni­stra­tor, Aarhus N

 

Vil du sikre en velfungerende IT-drift ved anvendelse af de nyeste Microsoft-teknologier?
Er fællesskab med kollegaer omkring opgaveløsning lige noget for dig?
Trives du med at deltage i en række IT-projekter med stor forretningsmæssig værdi?

Virksomheden

Vores kunde går en spændende fremtid i møde og  er en landskendt virksomhed med knap 1000 brugere og tæt på 200.000 medlemmer. Du vil indgå i forretningssupporten og bliver en del af IT-drift-teamet med 7 kollegaer. Her vil du få nære og dygtige kollegaer, som hjælper og sparrer med hinanden. Forretningssupport supporterer hele koncernen, hvor IT spiller en stor rolle i relation til den strategiske forretningsudvikling. Virksomheden vægter arbejdsglæde højt på et solidt fundament. Man vælger dialogens vej frem for konflikten og med stor tillid til hinanden.

Stillingen

Du kommer til at indgå i IT-driften og løse forskelligartede systemadministratoropgaver, som giver masser af gode muligheder for at arbejde med mange forskellige teknologier. Her er muligheden for at udnytte dine erfaringer med Microsoft-teknologier i et Enterprise-miljø, og du kommer til at arbejde med eksempelvis AD, Teams, Exchange Online, CRM, Azure og Office 365. Nyder du at automatisere og har erfaring med Powershell vil det være et plus. Du indgår i en række projekter med forretningsdeltagere, og trives med at lykkes sammen med andre.   

Personen

Du har nogle års erfaring med systemadministration, gerne fra større virksomheder, og har du en relevant IT-uddannelse er det et plus. Du er troværdig i ord og handling og evner at bevare overblikket i pressede situationer. Andre betegner dig som selvstændig, serviceminded og imødekommende og du er i stand til selv at prioritere og løse indkommende opgaver. Du er et positivt menneske, som ser nye muligheder og har lyst til at udvikle dig yderligere, både fagligt og personligt. Du er fascineret af nye teknologiers anvendelsesmuligheder og deltager gerne i seminarer og kurser.

Virksomheden tilbyder

Du vil som nyansat komme igennem et introduktionsprogram, så du har alle muligheder for at få en god opstart. Virksomheden prioriterer udviklingen af medarbejderne højt, såvel fagligt som personligt. Du vil opleve en arbejdsplads, hvor der fokuseres på god balance mellem arbejde og privatliv og en høj grad af fleksibilitet under ansvar. Virksomheden har et stærkt værdigrundlag, som du også hurtigt bliver en del af. Trives du med stor fleksibilitet og medbestemmelse, så er denne mulighed den helt rigtige.

Der tilbydes en løn der modsvarer til dine kvalifikationer. En god pensionsordning med bl.a. sundhedsforsikring. Betalt barsel og børneomsorgsdag samt en lang række forskellige personalegoder. 

Ansøgning

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontake Seniorkonsulent, Partner Klaus Bendixen på tlf. 60 20 45 46 eller på mail: kb@scr.dk.

Gem job

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S
Publiceret: 7. januar 2020

Arbejdssted

Location Aarhus N