Ambitiøs data­basead­min­is­trat­or og teamkoordin­at­or til en tekno­lo­gisk for­andring­s­rejse

I et hus på Østerbro bor en af Danmarks største IT-installationer. Arbejdspladsen er bedst kendt som Center for IT, Medico og Telefoni (CIMT), og ambitionerne er høje. Vi vil sikre cutting edge sundhedsteknologi til gavn for klinikere og patienter i Region Hovedstaden. Vi arbejder med IT på et højt niveau og har endnu et teknologisk ryk på dagsordenen.

Du skal kunne nikke genkendende til beskrivelsen som en IT-professionel, der både har ledelseserfaring og er samtidigt er en skarp databasespecialist. Og så skal du dele vores ambition om at skrive det næste kapitel indenfor databaser ved Region Hovedstaden.

Det skal motivere dig at få testet din faglighed via arbejde i nutidige systemer, og det skal inspirere dig at bidrage til at bygge dén IT-infrastruktur, der understøtter Region Hovedstadens højteknologiske hospitaler og mere end 44.000 ansatte.

 I CIMT er vi på en spændende forandringsrejse, der påvirker hele organisationen. Rejsens destinationen er at styrke vores position som en professionel IT-virksomhed, der er Hospitalernes Partner 2.0. Det betyder, at vi i endnu højere grad end i dag skal drive og udvikle moderne infrastruktur

Som teamkoordinator spiller du en vigtig rolle i denne proces som bindeled imellem enhedens ledelse og teamets dygtige databaseadministratorer. Du skal styre og udvikle teamet, samtidig med at du selv indgår som udførende databasespecialist på tværs af databasevarianter. 

Hvis du er vores ideelle kandidat, har du derfor flere års erfaring som både teamleder og databaseadministrator, og medbringer stærke teknologiske kompetencer indenfor databaseteknologier.

Du bliver en del af sektionen Data & Middleware i enheden Infrastruktur, der har til opgave at vedligeholde og udvikle IT-infrastruktur i Region Hovedstaden.

Stillingens ansvarsområder

Som databaseadministrator og teamkoordinator vil du have følgende ansvarsområder:

 • faglig koordinering og omdrejningspunkt i teamet, herunder proaktiv ressource- og opgavestyring samt evaluering af behov for faglig kompetenceudvikling
 • ansvarlig for database-infrastruktur samt roadmaps, performance og SLA
 • løbende økonomiopfølgning og inputs til budget og reinvestering
 • koordinering og planlægning af større udviklingsopgaver (i teamet, på tværs af teams og sektioner)

Dine kvalifikationer

Du er databasespecialist og er god til at indtage en rolle, der kræver både en stærk IT-faglighed og gode ledelseskompetencer for at bringe teamet til det næste teknologiske niveau.

Du sætter en ære i at arbejde professionelt og helhedsorienteret i en tempofyldt og omskiftelig hverdag.

Arbejdet kræver yderligere, at du kan tale og skrive dansk.

Fagligt forventer vi, at du:

 • har en bachelor- eller kandidatgrad indenfor datalogi eller beslægtede områder
 • har minimum fem års erfaring med databaseadministration, overvågning og vedligehold samt tre års erfaring som teamkoordinator/teamleder
 • har dokumenteret erfaring med IT og processer og er ekspert i databaseteknologierne MS SQL, Oracle, MySQL/MariaDB og PostgresSQL – samt gerne Docker, Kubernetes, OpenStack, Python og PowerShell, Azure og Windows Server OS.
 • er en dygtig formidler og evner at arbejde både helhedsorienteret og detaljeorienteret og se sammenhænge, løsninger og konsekvenser i et komplekst setup
 • arbejder tillidsfuldt og er ansvarlig, ambitiøs og fleksibel i forhold til at løse skiftende arbejdsopgaver og stadig holde overblikket over driftssituationen

Personligt forestiller vi os, at du:

 • er ekstrovert og relationelt stærk med en empatisk og respektfuld adfærd samt god situationsfornemmelse
 • er proaktiv og trives både med at samarbejde og med at arbejde selvstændigt
 • er en imødekommende holdspiller, der bidrager til den gode energi og trivsel i teamet

Vi tilbyder

Vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job i en ambitiøs og dynamisk organisation med et stærkt fællesskab.

Vi arbejder med forskellige kommunikationsværktøjer og anerkendende kommunikation, og har værdierne professionalisme, helhedssyn, åbenhed og tillid, som vi ligger stor vægt på.

Derudover tilbyder vi en spændende installation med et bredt sortiment af nutidige databaseplatforme og ambitioner for fremtidens databasedrift. Du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling i en organisation, hvor man kan give sin mening til kende. Derudover bliver du del af en arbejdsplads med dygtige og specialiserede kolleger, samarbejde på tværs og fokus på videndeling. Vi har højt til loftet og et uformelt miljø, hvor vi synes det skal være sjovt at gå på arbejde.

Yderligere oplysninger  

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionschef Palle Bo Nielsen på telefon 40 32 28 09.

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge med flekstid og ansættelsesstedet er Center for It, Medico og Telefoni, Borgervænget 7, 2100 København Ø.  

Ansøgningsfrist

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser igennem vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfristen er den 29. januar 2020.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Gem job

Region Hovedstaden
Publiceret: 8 January 2020

Arbejdssted

Location København