.NET CORE we­b­ud­vik­ler med lyst til at gøre en forskel

Har du lyst til at have hænderne nede i nogle af de mest spændende udviklingsopgaver i finanssektoren og elsker du at arbejde i et Microsoft udviklingsmiljø? Er du struktureret? Har du det store overblik med øje for detaljen og allermest har du lyst til at gøre en forskel?

Hos AL Finans får du lov til at udfolde dig

Dine arbejdsopgaver bliver at designe, implementere brugergrænseflader og backend til vores løsninger samt at deltage aktivt til udviklingen af interne systemer. Du kommer til at arbejde i et parallelt forløb med teamet som rummer stor erfaring, så der er mulighed for et unikt oplæringsforløb.

Foruden interne udviklingsopgaver vil du også deltage i planlægning af kommende releases og ny udvikling. Du får rig mulighed for at forme udviklingen i samarbejde med dine kollegaer, hvor alle byder ind.

.NET CORE C#

Vi søger dig, der har minimum 5 års erfaring med Visual Studio, .NET Core, MVC, ASP.NET, SQL, HTML, JavaScript, jQuery samt objektorienteret softwareudvikling i .NET/C#.

Du har indsigt i design og implementering af SQL databaser og er i stand til at dokumentere samt at overholde deadlines.

Du evner en høj grad af sikkerhed i de valgte procedurer, kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere.

Som person er du glad, ansvarsbevidst og engageret. Du er præsentabel og elsker at sætte vores kunders ønsker i centrum. Du bidrager positivt til vores fællesskab og er en stabil kollega.

Fornuftig balance mellem privat- og arbejdsliv

Vi tilbyder dig en spændende hverdag i en virksomhed med fokus på vækst og udvikling. En stilling med frihed under ansvar, hvor de foretrukne værdier er ansvarlig, innovativ og værdiskabende.

Du vil udvikle dig fagligt såvel som personligt i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der sættes pris på humor, engagement og fællesskab.

Du vil få løn efter kvalifikationer og vi har en fornuftig balance mellem privat og arbejdsliv.

Din arbejdsplads vil være i København.

Vores medarbejdertrivsel er i top

I AL Finans er vi 85 dygtige og engagerede medarbejdere, der gennem troværdig og kompetent rådgivning samt fremragende service, tilbyder finansieringsløsninger, som skaber værdi for erhvervs- og privatkunder.

Vi ønsker at være den finansielle partner, som er specialist i løsninger inden for lån og leasing, primært af biler samt på factoring. Vi er desuden ejet af Arbejdernes Landsbank, som er blevet kåret til Danmarks foretrukne bank for 10. år i træk, og vi har således et stærkt bagland. Derudover har vi igen gennemført en medarbejdertrivsels- og kundetilfredshedsmåling, som begge ligger i top. Det er vi stolte af.

Lyder det som noget for dig? 

Send din ansøgning, CV samt relevant dokumentation til følgende mailadresse job@al-finans.dk mærket ”Systemudvikler”. Ansøgningsfristen er fredag den 7. februar 2020, og vi holder løbende samtaler.

Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2020 eller hurtigst muligt. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Berglund på telefon 23 69 77 25.

Vi ser frem til at høre fra dig - allerede i dag.

Gem job

AL Finans A/S
Publiceret: 9. januar 2020

Arbejdssted

Location København