Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT-supporter til global koncern

”Hvis du vil tage dine evner inden for IT-support til helt nye højder og rejse 8-12 uger om året, så er det her lige jobbet,” fortæller IT service manager Michael Zielinski.

Vi inviterer dig ind i en global koncern med gode udviklingsmuligheder. AVK er en af verdens førende producenter af ventiler, og du vil indgå i vores globale IT service- og supportteam med de danske selskaber som dit primære ansvar.

Spil en vigtig rolle

Vi tilbyder et job, hvor du i samarbejde med gode kolleger i Galten, Polen og Malaysia supporterer vores brugere og får ansvar for indkøb af pc-hardware og mobiltelefoner, primært i Danmark men også i udlandet. Derudover bliver du også en vigtig spiller i vores store Active Directory-projekt, hvor du får mulighed for at besøge en række af vores datterselskaber i Europa. Der vil derfor blive en del rejseaktivitet i stillingen.

De primære opgaver som IT-supporter er at:

 • yde brugersupport og fejlfinding
 • indkøbe IT-udstyr såsom printere og scannere
 • sende IT-udstyr til vores europæiske datterselskaber
 • udføre netværksfejlfinding
 • være en del af vores threat response-team i tilfælde af kritiske datacenterfejl og hackerangreb
 • deltage i IT-relaterede projekter i vores danske datterselskaber.

”Du supporterer omkring 500 brugere på daglig basis, og selvom det primært er for de danske selskaber, så medfører stillingen omkring 90-100 rejsedage om året af 4-5 dages varighed i hele Europa,” uddyber Michael.

En karrierestilling i en international virksomhed

”Du bliver en del af en international virksomhed, hvor du kan tage mere ansvar og præge dit job. Der er også mulighed for at blive udstationeret i en af vores mange forretningsenheder. Mulighederne er mange her hos os – rigtig mange.” – Michael

Kolleger og samarbejdspartnere i hele verden

Du kommer ind i en familieejet koncern, og på vores hovedsæde i Galten mellem Århus og Silkeborg bliver du budt velkommen af ca. 330 kolleger. Til hverdag har du base i vores globale IT-service- og supportteam, som har lokationer i både Danmark, Polen og Malaysia.

Erfaren supporter med lyst til rejseaktivitet og eventyr

 • Du har minimum 2 års erfaring med IT-support – gerne både 1st og 2nd level.
 • Du har erfaring med at supportere Microsoft Office og Microsoft operativsystemer.
 • Du har ligeledes erfaring med printerserver, printeropsætning, netværk og hardware support.
 • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til CISCO-netværk og -udstyr.
 • Har du også erfaring med kabling og switch er det en klar fordel.
 • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Søren Møller på 7245 9028. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT service manager Michael Zielinski på tlf. 5126 2499.

Send dit CV og din ansøgning på dansk eller engelsk via ansøgningsknappen ”Søg jobbet online” nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


AVK’s kerneforretningsområde er udvikling og produktion af ventiler, brandhaner og tilbehør. Vores produkter indgår i vitale infrastrukturer for rent drikkevand, sikker distribution af naturgas, effektiv håndtering af spildevand fra husholdninger og industri og ikke mindst brandbekæmpelse. Herudover har vi i de senere år opdyrket et nyt marked inden for ventiler til procesvand i industrien.

Med en omsætning på kr. 5,8 mia. og mere end 4.300 medarbejdere fordelt på 90+ produktions- og salgsselskaber verden over er AVK en meget betydelig spiller i vores branche. Kvalitet, kontinuitet og tætte kunderelationer danner grundlaget for vores målsætning om at være kundernes foretrukne valg.

Du kan læse mere om os på www.avkvalves.com.

Kontaktperson

IT-rekrutteringskonsulent
Søren Møller

Tlf. +45 72 45 90 28

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Helt rigtige forbindelser
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 10. januar 2020

Arbejdssted

Location Galten