Resource Manager

Brænder du for resource management & IT-freelancebranchen, og kunne du tænke dig at blive en del af et passioneret resource management-team?

Til vores kontor i Århus søger vi en resource manager til vores team med start hurtigst muligt.

EPICO-IT er et professionelt IT-konsulenthus, hvor vi er specialiseret i professionel rekruttering af IT-konsulenter til virksomheder med behov for kompetent arbejdskraft. Epico´s fornemste opgave at skabe rammerne for den helt rigtige løsning mellem konsulent og kunde. Vi bruger vores netværk, kundernes udfordringer og vores viden om IT-branchen til at skabe skræddersyede løsninger, der udvikler vores konsulenter og løser kundernes udfordringer - både her-og-nu og om et år eller fem.

Afdelingen

I vores afdeling i Århus er vi 13 engagerede kollegaer – du bliver en del af et team på 4 glade kollegaer, der arbejder med at finde de bedste it-freelancekonsulenter til vores kunder. Værdier som fællesskab og vidensdeling er en væsentlig del af vores DNA, og vores dagligdag er travl, sjov, uformel, og der er aldrig to dage, der er ens.

Stillingen

RM-teamets fornemste opgave er at placere de rigtige konsulenter i de rigtige opgaver indenfor den givne tidsramme, så alle parter får den rigtige løsning.

Opgaver

Du bliver medansvarlig for at bemande en bred vifte af IT-opgaver for vores danske afdeling.

Du kommer til at arbejde sammen med andre searchere omkring opgaverne - og i meget tæt samarbejde med vores sælgere.

Du kommer til at searche og interviewe konsulenter.

Du får ansvaret for at skabe relationer til freelance-konsulenter og samarbejdspartnere. Heri ligger at sikre, at Epico råder over de rigtige konsulenter og kandidater til vores kunder.

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed i kraftig vækst og med et uformelt og professionelt miljø med højt til loftet, hvor du selv er med til at sætte din dagsorden. Vi kan garantere et udfordrende job, såfremt du selv tager bolden.

Kvalifikationer

Vi forstiller os, at du, kommer med min. 5 års erhvervserfaring.

Du har et kommercielt og forretningsudviklende mindset og forstår at holde overblik og styr på prioritering af opgaver i en travl og til tider hektisk hverdag.

Du skal sammen med teamet og konsulentcheferne levere et match på mere end et fagligt plan, fordi vi ved, hvor meget personlighed betyder for samarbejdet på en arbejdsplads. Vi ønsker derfor, at du…

  • Er teknologisk nysgerrig – systemnær (gerne erfaring med forskellige systemer/værktøjer)
  • Er god til at formidle og kommunikere – skriftligt som mundtligt
  • Har en udtalt servicerende indstilling og kommerciel forståelse
  • Trives med korte deadlines og har et stort personligt drive
  • Er god til at prioritere – har sense of urgency
  • Har stor rutine i Office-pakken
  • Kan lide at have kontakt med mange mennesker og har et godt overblik i travlheden.

Rekrutteringsprocessen:

Hvis stillingen har fanget din interesse, ansøg da venligst via mail til Michelle Mark mma@epico.dk. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor du anbefales at ansøge snarest.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Michelle Mark på tlf. 53747236 eller mma@epico.dk.

Om EPICO:

EPICO er bredt IT-konsulenthus, der specialiserer sig i professionel rekruttering af IT-konsulenter til både kortere og længerevarende kontrakter. Konsulenthuset blev grundlagt i 2009 under navnet Miracle Buddyshop og har i dag 75 ansatte i Danmark, UK, Polen og Sverige samt en bred national og international database med over 8.000 CV´er, der leverer konsulenter til alle IT-behov inklusiv tre ekspertise-områder: Business Intelligence, Data Warehouse og Analytics (EPICO BI-Cloud), nyuddannede og unge IT-konsulenter (EPICO NextGen) samt rekruttering af IT-specialister (EPICO Search).

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Gem job

EPICO-IT ApS
Publiceret: 9. januar 2020

Arbejdssted

Location Århus