Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT-teknisk pro­jekt­le­der til frem­ti­dens kommune

  • Vil du arbejde i spændingsfeltet mellem IT, teknik og projektledelse samt have alle de fordele og goder, der følger med en stilling i en sund kommune?
  • Og vil du være med til at understøtte Gladsaxe Kommunes digitale transformation via spændende IT-projekter?

Stillingen er en unik mulighed for at imødekomme et stigende behov for IT-løsninger, der tilgodeser kommunens borgere, forvaltninger og fagområder samt bidrager til helt nye interaktionsformer. Ydermere står du i spidsen for, at vi fremover interagerer hurtigere, enklere og på en endnu mere værdiskabende måde med borgere, forvaltninger osv.

”Du skal have blik for det, borgerne og brugerne har behov for, og de muligheder, som teknologien giver. Og vores korte beslutningsveje medfører, at du virkelig får indflydelse og meget hurtigt ser resultaterne af din indsats,” fortæller teamleder Nadja Månsson.

En alsidig stilling med nye IT-projekter og sikkerhed i centrum
Som projektleder får du base i vores digitaliseringsafdeling med 22 kolleger og ansvar for at lede IT-projekter igennem hele processen fra analyse over anskaffelse af teknologier til endelig implementering og drift. Et af dine første projekter er at være med til at anskaffe og implementere en række nye sikkerhedssystemer, som skal understøtte kommunen i at overholde reglerne om personsikkerhed og minimere trusselbilledet.

”Vi sørger selvfølgelig for et solidt introduktionsforløb med støtte og sparring fra dine nærmeste kolleger, og så kan du hente faglig inspiration hos kolleger i landets øvrige kommuner, som vi har et tæt samarbejde med.” – Nadja

Tillid, frihed, kasket, morgensko, T-shirts og skjorter
Digitaliseringsafdelingen er organiseret i 3 teams: IT-Hotline, Drift og Udvikling, hvor denne stilling er placeret. Afdelingen har et bredt ansvar for kommunens IT-systemer. Vi arbejder konstant med at udvikle fremtidens kommune og forbedre vores arbejdsprocesser og leverancer til resten af kommunen. Det betyder, at vi har blik for potentialet i teknologier og hjælper fagområderne med at bruge teknologierne til at løse deres kerneopgave på nye måder.

”Du kommer, som du er, her i teamet. Vi er både yngre og ældre, men fælles for os er, at vi arbejder i en fælles retning for kommunens bedste.” – Nadja

Der er flere mulige indgange til stillingen

  • Vi forestiller os, at du i dag arbejder i en tilsvarende rolle – gerne i en kommunal eller anden offentlig instans, men vi hører også gerne fra dig, hvis du har erfaring andetstedsfra – såsom en større privat virksomhed.
  • Du har højst sandsynligt en IT-teknisk baggrund, men det vigtigste er, at du har et par års erfaring som teknisk projektleder i en større IT-, drifts- eller udviklingsorganisation.
  • Vi forestiller os desuden, at du måske har fungeret som spillende træner, så du både selv har haft fingrene i implementeringsprojekter og samtidig ledet projekterne.
  • Du er opsøgende og nysgerrig og hurtig til at forstå en ny organisation samt implementere endnu bedre løsninger.

For os er det vigtigt, at din personlighed matcher teamet, så du kan blive en integreret og vigtig del af det. Du vægter det sociale højt, og du kender vigtigheden af sparring og videndeling samt af et miljø, hvor man ikke er fastlåst i siloer, men bruger sine kompetencer på tværs i afdelingen og organisationen. Du har i dag et ønske om at fungere endnu mere som projektleder, og du er god til at tale med IT-kolleger og kommunikere, oversætte og bygge bro mellem teknikere og ikke-teknikere.

Interesseret?
Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet eller processen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent i Jobindex Jens Wang på tlf. 7245 9074.

Vi sender løbende kandidater videre til virksomheden, så send din ansøgning og dit CV via linket ”Søg jobbet online” allerede i dag. Ansøgningsfrist er d. 16. februar 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi tilbyder en 37 timers arbejdsuge, betalt frokostpause, flekstid, 6 ugers ferie, pensionsordning samt mange andre goder som en del af en moderne og sund kommune. Du kan læse mere om Gladsaxe Kommune på www.gladsaxe.dk/nyansat.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Helt rigtige forbindelser
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 10. januar 2020

Arbejdssted

Location Søborg