Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Norsk­ta­len­de pro­jekt­le­der med IT-snilde

Er du rutineret i at implementere IT-projekter? Og leder du efter et softwarehus, hvor dit arbejde gør en kæmpe forskel og skaber tydelige resultater for dine kunder?

Velkommen til Aksesspunkt Norge
Hos Aksesspunkt Norge udvikler og tilbyder vi software, der automatiserer kreditorbogholderiet. Med vores løsninger er kunder sikret en effektiv og sikker fakturabehandling, der forebygger fejl og sparer penge på samme tid. Vi sørger også for en let og problemfri integration, for vores software passer til ethvert ERP- eller workflowsystem.

På kontoret i Gentofte bliver du en del af et stærkt team på 10 kolleger, der både inkluderer programmører, sælgere og vores to ejere.

”Vi har et rigtig godt sammenhold på kontoret, og du har altid et helt hold af dygtige kolleger til at bakke dig op. Det er noget, som giver arbejdsglæde.” – CTO Morten Boas

Sæt strøm til kundernes fakturabehandling
Som projektleder får du ansvaret for at implementere vores FakturaFirewall, en digital løsning, der sikrer 100% fejlfri fakturering. Du vil primært arbejde for vores norske kunder, og du tager projekterne sikkert igennem alle faser – fra udvikling og implementering til endelig godkendelse. Et projekt kommer på dit bord, når det er solgt ind af dine kolleger i Salg. Derefter bliver det din opgave at:

  • udarbejde en grundig projektplan
  • koordinere leverancer både med kunden og dine kolleger i udvikling
  • teste løsningen flere gange for at undgå eventuelle fejl og mangler
  • sikre, at den endelige løsning stemmer overens med kontrakten.

Vores løsninger er allerede udviklet, så det handler mest om at tilpasse dem til kundens behov. Det er især vigtigt, at du laver en udførlig plan, som viser, hvad du har brug for fra kunden, så der ikke opstår en flaskehals.” fortsætter Morten

Resultater, der bliver bemærket
Hos os kan du for alvor være med til at forme og definere dit eget job. På samme tid er du med til at implementere et førende produkt, som hurtigt skaber tydelige resultater. Det vil du hurtigt bemærke, når du har færdiggjort et projekt, og dine kunder vender glade tilbage, fordi du har sparet dem penge og gjort deres hverdage lettere.

Kan du køre et IT-projekt?

  • Du har tidligere arbejdet som projektleder eller som IT-konsulent.
  • Du kender til processer og faldgrupper, når et IT-projekt skal implementeres.
  • Du har godt kendskab til IT, og har du allerede erfaring med ERP-løsninger el.lign., er det en fordel.
  • Du taler og skriver norsk og engelsk.

Interesseret?
Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på 7245 9106.

Du søger jobbet ved at sende din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest 23. januar via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jeppe Secher

Tlf. +45 72 45 91 06

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Helt rigtige forbindelser
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 10. januar 2020

Arbejdssted

Location Gentofte