Proces-operatør til TV 2s ope­ra­tions­cen­ter

Brænder du for IT, er du struktureret og kan du holde hovedet koldt?

Vi søger en IT-driftsspecialist med fokus på ITIL til vores team i Odense. Du har sandsynligvis arbejdet indgående med processer og arbejdsgange i din karriere. Du har god erfaring med dokumentation. Måske er du endda ITIL certificeret? Og så har du sikkert gode kommunikative evner, og en struktureret tilgang til din hverdag.

Jobbet

Du vil indgå i vores 8 mand store Operations Center team, der står for systemovervågning, drift og fejlsøgning af TV 2s digitale univers. Vi laver også processer og arbejdsgange, som spreder sig ud igennem hele organisationen. Vi fungerer som incident managere, hvilket betyder, at arbejdspresset stiger og falder i takt med, at fejlene kommer ind - og bliver løst.

Du får en grundig oplæring, og herefter skal du sætte dig ind i vores brug af ITIL – hovedsageligt incident-, change- og problem management. En vigtig del af dit arbejde vil være dokumentation af vores arbejdsinstruktioner og vedligehold af vores eksisterende processer. Med tiden vil du fungere som senior-operatør og tage et overordnet ansvar for løsning af fejl.

Profil

Som person har du drive, grundighed og professionel stolthed. da der vil være en del kommunikationsopgaver skal du trives med at komme rundt i organisationen og interagere med dine kollegaer. Du er en teamplayer, og du tør tænke ud af boksen med nye løsninger.

Det er afgørende, at du kan holde hovedet koldt og er i stand til at kommunikere tydeligt og konstruktivt - også under pres. Du kan kommunikere professionelt på såvel dansk som engelsk.

Det forventes, at du har relevant erhvervserfaring med lignende opgaver – gerne fra IT-sektoren.

Hvis du også kan sige ja til nogle af disse områder, vil det være en fordel – dog ikke et krav:

  • erfaring eller certificering med ITIL.
  • kendskab eller erfaring med SAFe.
  • kendskab til ServiceNOW eller lignende ITSM-systemer.

Til denne stilling er det essentielt, at vi får den rigtige person ombord, og denne person - måske dig - vil løbende modtage kompetenceopbygning og efteruddannelse.

Om os

TV 2s Operationscenter er et relativt nyt team, og er lige nu i stærk udvikling.
Sammen med fremgangen af TV2 PLAY er der kommet en øget efterspørgsel på vores arbejde - og med vokseværk følger naturligvis nye kolleger.

Teknisk er vi en blandet flok med vidt forskellige baggrunde, alle med det til fælles at vi brænder for det, vi laver. Vi har et uformelt arbejdsmiljø med godt humør og plads til at snakke om tingene.

Ansøgningerne bliver behandlet efterhånden, som vi modtager dem.

Ansøgningsfrist:

15. februar 2020.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Stefan Søberg
Teamchef
stso@tv2.dk
Tlf.: 22 37 49 19


TV 2 DANMARK er en medievirksomhed med digitale ambitioner og en mangeårig, stærk position på det danske tv-marked. Virksomheden driver public service-kanalen TV 2 og nichekanalerne TV 2 ZULU, TV 2 CHARLIE, TV 2 FRI, TV 2 NEWS og TV 2 SPORT, og samlet set er kanalfamilien Danmarks mest populære. Streamingstjenesten TV 2 PLAY er virksomhedens digitale betalingsunivers, mens tv2.dk og apps er TV 2s frit tilgængelige platforme. På tværs af kanaler og platforme har TV 2 kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. TV 2 driver public servicevirksomhed på et kommercielt grundlag, og årsomsætningen på ca. 2,8 milliarder kroner udgøres af både reklame- og abonnementssalg. TV 2 har omkring 1200 ansatte og hovedkontor i Odense. 

Gem job

TV 2
Publiceret: 10. februar 2020

Arbejdssted

Location Odense