Linux-ad­mi­ni­stra­tor til TV 2's Operation Center

Brænder du for Linux, automatisering, overvågning og drift?

Vi søger en driftsspecialist med hovedfokus på Linux, til vores kontor i Odense. Det kan være, du arbejder med redhat, ubuntu eller debian? Eller det kan måske være du har erfaring med opsætning af automatiseret overvågning? Måske har du stiftet bekendtskab med container administration og orkestreringsværktøjer? Uanset hvad, så trives du i en kommandolinie, du kender forskellen på en snurretop og htop, og så ved du hvorfor alle linuxversioner er .04 eller .10.

Hvis ovenstående lyder som om det kunne være dig, så er du muligvis det helt rigtige match!

Jobbet

Du kommer til at indgå i vores 8 mand store Operations Center team, der står for system overvågning, drift og fejlsøgning af TV 2s digitale univers. Desuden laver vi processer og arbejdsgange, som spreder sig ud igennem hele organisationen. Vi fungerer som incident managere, hvilket også betyder at arbejdspresset stiger og falder i takt med at fejlene kommer ind og efterfølgende bliver løst.

Du vil efter grundig oplæring få medansvar for at opsætte overvågning på vores driftsmiljøer, som i høj grad er enten linux eller container baserede. Du vil ligeledes komme til at udføre diverse driftsopgaver og med tiden indgå i en vagtordning.

Profil

Som person skal du have drive, engagement og vedholdenhed. Du skal kunne lide at kommunikere med specialister på tværs af andre teams, og kunne se en diskussion fra deres synspunkt. Du skal være selvstændig og kunne motivere dig selv, men det er også vigtigt, at du forstår, at 1+1 giver 3, når det handler om teamwork. Du holder hovedet koldt og er i stand til at kommunikere tydeligt og konstruktivt - også under pres. Du kan kommunikere professionelt på dansk, og i mindre grad også på engelsk.

Det er et krav, at du har flere års kendskab til Linux. Du har en bred IT-viden med basalt kendskab til netværk og servere. Desuden har du en almindelig sund interesse for udviklingen i IT-faget i almindelighed.

Hvis du kan sige ja til nogen af nedenstående områder også, så vil det være en fordel for dig – dog er det ikke krav:

  • Certificeringer i Amazon AWS
  • Zabbix kendskab eller certificeringer.
  • Dyb teknisk kendskab til Microsoft Windows
  • Orchestration værktøjer som Ansible
  • DBA erfaring med f.eks. mysql
  • Container og pod administration gennem f.eks. rancher eller kubernetes.
  • Python, J-query eller php viden.
  • Erfaring med JSON, xml og yaml.
  • Erfaring med ITIL.

Vi lægger stor vægt på at få den rette person om bord, og er indstillet på at lave en løbende kompetenceopbygning.

Om os

TV 2s Operations center er et relativt nyt team, og er lige nu i en fantastisk udvikling. Sammen med fremgangen af TV2 PLAY er der kommet en øget efterspørgsel på vores arbejde og med vokseværk følger naturligvis nye kolleger.

Teknisk set er vi en meget blandet flok med vidt forskellige baggrunde, men alle sammen med det til fælles, at vi brænder for det vi laver. Vi har et uformelt arbejdsmiljø med godt humør og plads til at snakke om tingene.

Ansøgningerne bliver behandlet efterhånden, som vi modtager dem.

Ansøgningsfrist:

15. februar 2020

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Stefan Søberg
Teamchef
stso@tv2.dk
Tlf.: 22374919

TV 2 DANMARK er en medievirksomhed med digitale ambitioner og en mangeårig, stærk position på det danske tv-marked. Virksomheden driver public service-kanalen TV 2 og nichekanalerne TV 2 ZULU, TV 2 CHARLIE, TV 2 FRI, TV 2 NEWS og TV 2 SPORT, og samlet set er kanalfamilien Danmarks mest populære. Streamingstjenesten TV 2 PLAY er virksomhedens digitale betalingsunivers, mens tv2.dk og apps er TV 2s frit tilgængelige platforme. På tværs af kanaler og platforme har TV 2 kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. TV 2 driver public servicevirksomhed på et kommercielt grundlag, og årsomsætningen på ca. 2,8 milliarder kroner udgøres af både reklame- og abonnementssalg. TV 2 har omkring 1200 ansatte og hovedkontor i Odense. 

Gem job

TV 2
Publiceret: 13. januar 2020

Arbejdssted

Location Odense

Job hos virksomheden