Drift og IT-supporter

Procon Solution oplever en kraftig vækst i vores internationale forretning og står overfor mange spændende opgaver hos nye og eksisterende kunder. Til vores Drift og IT team søger vi lige nu en ny kollega, der ønsker et job, hvor du kan sætte din ekspertise i spil og hjælpe nogle af rejsebranchens mest spændende virksomheder med at drive og udvikle deres forretningssystemer.

I Procon tager vi ansvar for at hjælpe rejsebureauer med at optimere deres forretning ved hjælp af implementering af vores egenudviklede IT-løsninger. Vi har mange forskellige kunder - fra mindre lokale- til store globale rejsebureauer - uanset kundens størrelse, så kommer du som Drift og IT Supporter til at gøre en mærkbar forskel sammen med dine kollegaer i Procon.

En udfordrende hverdag…

Udvikling og drift af vores IT infrastruktur er en hjørnesten i Procon’ ambition om at være en ledende leverandør til den globale rejsebranche. Denne ambition forfølges igennem engagerede medarbejdere, høj kvalitet og en hurtig og tæt dialog med vores kunder.

Som Drift og IT Supporter vil du indgå i et mindre team der varetager den daglige drift af vores interne systemer samt driften af vores egenudviklede ProTAS software i vores kunders systemer. En væsentlig opgave er endvidere, i samarbejde med vores hosting partner, at varetage driften af vores softwareløsninger i vores hostede datacenter.

Du vil få mulighed for at medvirke til designet af nuværende og fremtidige IT løsninger, både internt og omkring vores egne løsninger til kunder.

Opgaverne som Drift og IT Supporter er mangfoldige og kan f.eks. være:

  • Opsætning, udskiftning, drift, patching og support af vores interne Windows miljø, både arbejdsstationer og servere.
  • Drift og support af vores hostede RDS løsning i samarbejde med vores hosting partner.
  • Opsætning, udskiftning, drift og support af vores netværk og firewalls.
  • Support af vores ProTAS software, både internt, hos kunder og i vores hosting løsning.

Vi stiller store krav til dig, men du kan til gengæld forvente at komme til at indgå i et dygtigt, ambitiøst og målrettet team af både unge og meget erfarne kolleger.

Hvem er du…

Du har erfaring fra en lignende rolle og ønsker at skifte til en virksomhed hvor du vil få en hel central funktion i vores videre udvikling. Du har en uddannelse som IT-supporter eller lignende relevant baggrund og har minimum 5 års erfaring indenfor drift af IT systemer.

Du er struktureret og selvkørende og er vant til at kommunikere med både kunder og kolleger på et professionelt niveau og kan gøre dette på både dansk og engelsk

Uanset hvilken type rolle du tidligere har haft anspores du af muligheden for at arbejde med de mange forskelligartede funktioner i en internationalt orienteret virksomhed.

Endvidere forventer vi at du…

  • Er teknisk velfunderet i PC, server og netværks hardware.
  • Er teknisk velfunderet indenfor Windows server og klient operativsystemer, RDS, AD, IIS, SFTP, netværk, firewall, domæne registrering, certifikater, backup og VMware mv.
  • Erfaring med fejlsøgning og support af Windows miljø.
  • Erfaring med Office365 er en fordel, men ikke et krav.
  • Erfaring med database administration (Oracle) er en fordel, men ikke et krav.
  • Er god til at dokumentere dit arbejde og afslutter alle opgaver 100%.

Din erfaring sætter dig i stand til at kommunikerer med vores kunder om hele den IT løsning, som vi er en integreret del af. Desuden er du service minded og har en kundeorienteret tilgang til dine opgaver.

Vi tilbyder…

Et udfordrende job på en arbejdsplads der giver dig mulighed for at udvikle dig og sammen med dine kolleger at forme og udvikle håndteringen af eksisterende og nye kunder. Vores kunder er internationalt førende rejsebureauer og du vil få en meget bred berøringsflade både internt og eksternt i virksomheden.

Omgangstonen og arbejdsformen er afslappet, men mål- og deadline orienteret.

Vi tilbyder en konkurrence dygtig lønpakke inkl. pensionsordning. 

Procon Solution A/S – Hvem er vi?

Procon Solution A/S er en af Europas førende softwarevirksomheder indenfor travel technology segmentet. Vi hjælper rejsebureauer med at styre og optimere deres back office operation. Med 40 års erfaring og kompetence på området arbejder vi målrettet med at levere fremtidssikrede, fleksible og brugervenlige løsninger.

Vil du være en del af teamet hos ProCon Solution?

Send din ansøgning og CV per mail via "søg jobbet her" senest den 15. Februar 2020. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør Jesper Just på e-mail just@procon.dk

Gem job

ProCon Solution A/S
Publiceret: 13 January 2020

Arbejdssted

Location Glostrup