IT-supporter (1st level) – studiejob/deltid

Da en af vores nuværende supportere er blevet færdiguddannet og fået stilling i anden virksomhed, søger vi nu en IT-supporter ca. 15-20 timer pr. uge.

Du kommer i arbejdet til at have en del telefonisk og skriftlig kontakt med vores medlemsinstitutioner, og du skal derfor være imødekommende og god til at sætte dig i brugerens sted samt være i stand til at kommunikere klart og tydeligt.

Fobu er paraplyorganisation for knap 150 selvejende og private dag- og fritidstilbud, og vi varetager ”back office” opgaver inden for økonomistyring, løn, bogføring og regnskab. Endvidere varetager vi opgaver indenfor personalejura, IT og pædagogik.

I IT-afdelingen hos fobu hjælper vi vores medlemsinstitutioner og medarbejdere med en række forskellige IT-opgaver. Vi er behjælpelige med at løse institutionernes hardware- og software-udfordringer, som indebærer alt fra opsætning af printere og backup-løsninger til adgang til vores hjemmeside og de IT-ressourcer, der findes her. Internt vedligeholder vi et mindre servermiljø og hjælper medarbejdere med almindelige Office- og Windows 10-udfordringer. Det vil derfor være en fordel, at du er vant til at færdes i et Windows-miljø.

Dine opgaver vil være mangeartede f.eks.:

  • Tage imod opkald og mails fra vores medlemsinstitutioner og fobus medarbejdere og hjælpe dem med at løse IT-udfordringer.
  • Vejledning af medlemsinstitutioner mht. IT-indkøb, almindelige systemfejl m.v.
  • Installation, opgradering og fejlfinding af bruger-software og -hardware.
  • Behandling af IT-sager fra vores sagsbehandlingssystem.
  • Andet forfaldent arbejde.

Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har bekendtskab med nogle af følgende teknologier: Sproom, Umbraco, Medarbejdersignatur og NemID samt sagsbehandlingssystemer.

Du får 25 engagerede og dygtige kolleger, der med hver deres faglighed og baggrund brænder for at bistå vores medlemsinstitutioner, så de kan udvikle deres tilbud. Vi skal hele tiden være bedre til at støtte vores medlemmer, hvilket stiller store krav til det interne samarbejde i fobu. Du skal derfor være i stand til at arbejde tæt sammen med kolleger med helt anden faglighed end dig selv.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte Rene Frank Nielsen på rfn@fobu.dk eller 9215 9297.

Du kan også læse meget mere om fobu på www.fobu.dk.

Ansøgning/CV og andre relevante dokumenter sendes via e-mail til info@fobu.dk senest fredag den 24. januar 2020 kl. 10.00. Skriv gerne ”Ansøgning IT-supporter” i emnefeltet.

Tiltrædelse snarest muligt.

Gem job

fobu
Publiceret: 13. januar 2020

Arbejdssted

Location København