It-kon­su­lenter til opbygning af Kuber­netes-platform i Erhvervsstyrelsen

Har du lyst til at være med til at føre Erhvervsstyrelsens strategi om at lave ”cloud native”-udvikling ud i livet? Har du erfaring med cloud transformation, containerbaseret applikationsudvikling og containerorkestrering? Så er du måske vores nye it-konsulent i Erhvervsstyrelsen.

Styrelsens systemlandskab er komplekst med mange forskellige fagsystemer og forretningsapplikationer, hvoraf de fleste er egenudviklede.

Erhvervsstyrelsen har arbejdet med infrastruktur som kode (Terraform), containerteknologier (Docker) og containerorkestrering (Kubernetes) de seneste to år og ønsker at satse mere på disse områder fremadrettet.  

Til vores Datacenter søger vi en kollega til bl.a. at varetage følgende opgaver:

  • administrere og videreudvikle styrelsens Kubernetesmiljøer
  • administrere og tilpasse lognings- og monitoreringsløsninger for styrelsens cloud-miljøer
  • samarbejde med udviklingsprojekterne om at sikre ”cloud native”-applikationsudvikling
  • opbygge en continuous delivery/deployment pipeline i samarbejde med it-arkitekter og udviklere
  • indgå i projektteams og arbejdet med transformation til cloud

Som vores nye it-konsulent skal du have lyst til at arbejde med 'skyen' og bl.a. teknologier som Kubernetes, Docker, Jenkins og Terraform.

Du vil indgå i vores Datacenter, som i dag består af 6 medarbejdere.

Profil

Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse eller har opnået viden på et tilsvarende niveau på anden vis. Du behøver ikke at have erfaring med alle teknologierne, men du skal have lysten og være i stand til at rykke dig fagligt.

Som person er du struktureret, god til at arbejde med flere opgaver parallelt samt tager ansvar for egne opgaver. Du er en teamplayer, der kan samarbejde med kollegaerne, og du formår at kommunikere med forretning såvel som teknikere omkring dig. Du har evner til at fordybe dig, du er ikke bange for at have travlt – og ikke mindst – du har humoristisk sans.

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 700 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation med mulighed for forhandling af tillæg. Der er tale om 1 fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Thomas Munch-Andersen på tlf. +45 35 29 15 59. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

Er du vores nye it-konsulent?

Lyder det som noget for dig? Så klik på ”Søg jobbet her”-knappen og send os din ansøgning med CV og eksamenspapirer senest tirsdag den 28. januar 2020.

Samtaler forventes afholdt i uge 6 og 7. Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.   

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk baggrund til at søge.  

Gem job

Erhvervsstyrelsen
Publiceret: 13 January 2020

Arbejdssted

Location København