Apple spe­cial­ist

Vil du arbejde i en moderne organisation? Brænder du for brugerservice og teknik? Er du videbegærlig og serviceminded, og vil du arbejde i en organisation i udvikling midt i København? Så har vi jobbet til dig!

JP/Politikens Hus søger en serviceminded Apple specialist til forskellige opgaver indenfor Apple brugersupport. Du er problemknuser og brænder for at løse problemet og hjælpe brugeren. Du trives med udfordringer og skiftende opgaver i et team, hvor der både er plads til fordybelse, og tider hvor det går stærkt.

Supporten i it-afdelingen varetager både den telefoniske support og de mere krævende sager. Der arbejdes både på 1. level og 2. level niveau med alle opgavetyper. Vi arbejder både med Pc og Mac.

Denne stilling er i 2. line teamet, som Apple specialist.

Ansvar og opgaver

Som it-supporter/Apple specialist arbejder du i et supportteam på 14 medarbejdere, hvoraf de 11 sidder i København og de resterende i Jylland. I supporten er der to Apple specialister, hvoraf du vil være den ene. En er placeret i Jylland og en i København. Samarbejdet vil derfor ofte være på distance, men I vil også rejse til hinandens kontorer for yderligere samarbejde og kommunikation. Du refererer til koncernens supportleder, som har det daglige ansvar for supporten. Supporten er it-afdelingens ansigt udadtil, og derfor er det vigtigt at fremstå venligt og imødekommende. Det kræver også, at du er fleksibel og kan holde hovedet koldt i alle situationer.

Du får en spændende hverdag i en dynamisk organisation. Hvor du vil indgå i den daglige drift inkl. gældende vagtordninger. Vagtordningerne inkl. både aften- og weekend vagter i et rul mellem alle medarbejdere i teamet. I vagtperioden vil det primært være akutte opgaver, ofte Windows baseret og det forventes derfor, at du også bestrider en vis erfaring inden for dette felt.

Stillingen er på 37 timer plus vagtordning.

Opgaverne omfatter endvidere:

 • Almindelig brugersupport på forretningssystemer både Apple og Pc
 • Dybere supportopgaver på Apple
 • 2. level runner opgaver, på Apple
 • Sags håndtering i ServiceNow
 • Dokumentation i form af vejledninger både interne tekniske vejledninger og brugerrettede vejledninger
 • Undervisning og oplæring af 1. level medarbejdere på Apple området

Dine kvalifikationer

Som den ideelle kandidat:

 • Er du certificeret – ACSP (Apple Certified Support Professional)
 • Brænder du for at yde en kompetent og venlig brugerservice
 • Motiveres du af tekniske udfordringer og tænker i løsninger
 • Trives du i en afvekslende hverdag og i produktivt samarbejde med kollegaer og brugere
 • Har du gode kommunikative evner, og arbejder ansvarligt og selvstændigt med dine opgaver
 • Har du praktisk erfaring i sags håndtering i et ITSM-system
 • Har du kendskab til ITIL og er gerne certificeret
 • Er du teknisk stærk på support af Apple
 • Har du kendskab til Jamf.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en interessant og udfordrende hverdag i en markant dansk medievirksomhed i fortsat transformation, hvor digitalisering og dataanvendelse står højt på den strategiske og forretningsmæssige dagsorden.

Du bliver en del af en levende arbejdsplads, der tilskynder fleksibilitet og frihed under ansvar.

Du vil få rig mulighed for at bruge dine samarbejds- og kommunikative evner, da dine opgaver i væsentligt omfang udføres i tæt samarbejde med medarbejdere internt i it-afdelingen og eksternt i forretningsenhederne.

Stillingen er på fuld tid, og løn forhandles efter kvalifikationer. Det daglige arbejde forgår i Politikens Hus i København. Tiltrædelse snarest.

Ansøgningsfrist: 31. januar 2019.   

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til supportleder Anja Winchler på e-mail anja.winchler@jppol.dk eller telefon 28 79 21 14.    

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi skaber oplyste borgere

JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder. Vores formål er at formidle oplysning, nyheder og debat til borgerne. Koncernens udgivelser tæller blandt andet Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken samt nogle af Danmarks toneangivende erhvervsudgivelser; vi ejer 49,9 pct. af Dagbladet Børsen og står bag Finans og Watch Medier. Med JP/Politikens Forlag udgiver vi en række af Danmarks og Sveriges mest læste forfattere. Og i regi af Jyllands-Posten udgiver vi 12 lokalaviser i Østjylland. I form af Saxo har vi Danmarks førende online boghandel samt en af danskernes foretrukne bogstreamingtjenester. JP/Politikens Hus beskæftiger godt 2.100 ansatte og havde i 2018 en omsætning på 2,8 mia. kr.

Gem job

JP/Politikens Hus
Publiceret: 13 January 2020

Arbejdssted

Location København