Erfaren løs­nings­ar­ki­tekt til Kri­mi­nal­forsor­gens Center for IT og Di­gi­ta­li­se­ring

Vil du være en del af en organisation i rivende udvikling med dedikerede medarbejdere og ledere? Er du engageret og selvstændig med relevant erfaring inden for arkitektur, teknologier og løsninger? Hvis svaret er ja, så er du måske vores nye løsningsarkitekt til Strategi og Styring, der er en del af Center for IT og Digitalisering i Kriminalforsorgen.

Du kommer med på en digital transformationsrejse, hvor vi skal opbygge en faglig stærk it-organisation, der i tæt dialog med forretningen skal sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af kriminalforsorgens virksomhed og vores mange daglige brugere.

Dine opgaver

Som Løsningsarkitekt får du ansvaret for at:

  • være teknisk omdrejningspunkt i centrale moderniseringsprojekter baseret på bl.a. container-teknologi og microservice-arkitektur
  • realisere organisationens målarkitektur gennem en sammenhængende løsningsarkitektur for såvel de forretningsnære it-udviklingsprojekter som eksisterende system-portefølje
  • have fokus på fleksible løsninger, der består af såvel egenudviklede som standardløsninger
  • sikre en proaktiv og konstruktiv understøttelse af Kriminalforsorgens digitale transformationsrejse

Hvem er du?

Til at styrke denne transformation søger vi en erfaren og proaktiv løsningsarkitekt, som evner at indgå i udviklingsteams med bl.a. product ownere, SCRUM masters, forretningspartnere og udviklere, samarbejde med systemforvaltere og samtidig kunne sparre og bistå vores chefarkitekt med at sammentænke vores applikations- og løsningsarkitektur fremadrettet.

Du vil få en bred kontaktflade med forskellige kolleger og ledelse i Kriminalforsorgen. Det er derfor vigtigt, at du er god til at opbygge og vedligeholde relationer med fokus på at skabe konkrete resultater. 

  • Du har en relevant uddannelse inden for fx datalogi eller softwareudvikling
  • Du har erfaring inden for såvel plandrevet som agil udvikling og drifts-setup og gerne kendskab til teknologier som fx Openshift med Kubernetes, Docker, Apache Kafka og Elasticsearch
  • Du har erfaring med selvstændigt at skabe og eksekvere på løsningsarkitektur og navigere inden for en kompleks it-systemportefølje
  • Du har erfaring med at definere og reviewe løsningsdesign, teknologivalg og arkitektur
  • Du har analytisk sans og gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner, og så er du vant til at arbejde systematisk og struktureret

Om os

Stillingen er placeret i Strategi og Styring, som er en del af Center for IT og Digitalisering, der er et af fire centre i Direktoratet for Kriminalforsorgen. I Center for IT og Digitalisering er vi ca. 75 medarbejdere, der er opdelt i fire enheder:  IT Service, Strategi og Styring, Udvikling og Forvaltning samt Databeskyttelse og Informationssikkerhed.

Center for IT og Digitalisering beskæftiger sig bl.a. med it-udviklingsprojekter, drift, infrastruktur, it-sikkerhed, databeskyttelse og informationssikkerhed samt systemforvaltning og vedligehold.

Strategi og Styring består af en fagchef, en enhedsleder, chefarkitekt, porteføljemanager og 3 medarbejdere. Enheden er generelt under opbygning.

Center for IT og Digitalisering deltager som en vigtig aktør i de mange projekter, som indgår i det 4-årige udviklingsprogram under kriminalforsorgens flerårsaftale 2018-21.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et usædvanligt spændende job i en ambitiøs organisation i rivende udvikling med en bred vifte af opgaver og projekter, et godt arbejdsmiljø og dygtige kolleger.

Center for IT og Digitalisering har for nyligt gennemført en omlægning af sin organisation, og står nu overfor at styrke it og digitaliseringen i Kriminalforsorgen.

Du får en afvekslende arbejdsdag med interaktion med kolleger og eksterne leverandører og konsulenter. Vi har et godt arbejdsmiljø præget af en god omgangstone og engagerede samt kompetente kolleger. Vi stiller krav til hinanden og hjælper hinanden til, at vi i fælleskab er i mål med opgaven.

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på en attraktiv adresse midt i København, på det skønne Christianshavn tæt på metro og de nye inderhavnsbroer.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten for akademikere i staten med indplacering som specialkonsulent. Der vil herudover være mulighed for at forhandle tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingerne ønskes besat snarest muligt.

Ansættelsesområdet er Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

PET-sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelse, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til enten Chefarkitekt Thomas Pedersen på telefon 26 21 51 59 eller chef for Strategi og Styring Anne Birgitte Bagge Barsballe på telefon 72 55 94 19.

Ansøgning

Stillingen søges elektronisk via knappen ”Søg jobbet her”. 

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest d. 3. februar 2020.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Der forventes afholdt samtaler løbende.


Kriminalforsorgen begrænser kriminalitet og skaber tryghed i samfundet. Det har vi tilfælles med politiet, anklagemyndigheden og domstolene, som er de andre myndigheder i straffesagskæden. Vi sikrer, at domstolenes domme bliver fuldbyrdet. Det er både frihedsstraffe, som afsones i fængsler og arrester eller med fodlænke, og tilsyn i forbindelse med betingede domme, herunder samfundstjeneste. Vi fører også tilsyn med prøveløsladte. Straf bliver gennemført med den nødvendige kontrol og sikkerhed, men også med støtte og motivation, så de dømte ikke falder tilbage til kriminalitet. Kriminalforsorgen består af et direktorat og fire områder og beskæftiger ca. 4300 medarbejdere. Lidt over halvdelen er fængselsbetjente.

Gem job

Kriminalforsorgen
Publiceret: 13. januar 2020

Arbejdssted

Location København