Dygtig og dedikeret frontend-udvikler

Vi søger dig, der ligesom os brænder for webudvikling og sætter pris på en sund virksomhedskultur med gode kollegaer, sociale arrangementer, fleksible og familievenlige rammer.

Sammen med et team af dygtige backend-udviklere, User Experience-konsulenter, digitale designere og projektledere fokuserer du på implementeringen af frontenden på store forretningskritiske e-handelsløsninger til ambitiøse virksomheder.

Du kommer blandt andet til at arbejde med:

  • Implementering af responsivt design. Stylingmæssigt kører vi BEM og ITCSS-principper oven på Tailwind – men udfordres gerne
  • Moderne SPA frontend-arkitektur på vue+vuex i TypeScript - herunder webpack og hot reload
  • Frontend performance optimering
  • Udvikling af forretningskritiske løsninger, hvor brugervenlighed og detaljeinteraktion er afgørende

Du vil desuden stifte bekendtskab med .NET-baserede content management systemer – hovedsagelig Umbraco og EpiServer.

Du vil også blive en del af en stærk frontend-gruppe, der bl.a.:

  • Mødes månedligt og deler erfaringer og holder indlæg for hinanden
  • Har stor indflydelse på vores projekter og den teknologi, der benyttes
  • Tager til konferencer herhjemme og i udlandet for at holde os opdateret og ’tændte’
  • Har mulighed for interessetimer og afprøvning af nye idéer

Vi arbejder efter en agil projektmodel baseret på SCRUM, hvor projektteamet i høj grad involveres i planlægningen af projektet. I teamet er der stor frihed til at træffe egne valg og inddrage nye metoder, og du påvirker i meget høj grad selv din arbejdsdag og opgaver – både på kort og lang sigt.

Hvem er du?

Du brænder for det, du laver, og du har lyst og evne til at samarbejde med andre faggrupper. Samtidig er du ikke bange for at udfordre andres meninger - på en venlig og velargumenteret måde.

Du har en god forståelse for brugerens adfærd og motiverende UI, og du jagter gerne de små detaljer, der løfter oplevelsen den sidste tand.

Du har styr på det nyeste og har indgående kendskab til de forskellige browsere og mobile devices. Derudover har du erfaring med modellering og data driven views – fx. fra React, Vue el. lign.

Send os din ansøgning

Lyder det interessant? Så send din ansøgning og andet relevant materiale hurtigst muligt via "Søg jobbet her" nederst på siden.

Er du interesseret i at høre mere om Vertica eller stillingen, kan du kontakte Mikkel Yde Kjær på telefon +45 88 88 61 32. Du er også velkommen til at tage fat i Mikkel og lave en aftale om at kigge forbi vores hyggelige lokaler i byens Latinerkvarter. Vi svarer gerne på eventuelle spørgsmål over en kop kaffe eller en cola.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Dine kommende kollegaer

Vertica udgør i dag 90 medarbejdere på kontorer i hjertet af Aarhus og København. Vores kunder tæller nogle af de største og mest spændende virksomheder i Danmark inden for e-handel og integration - herunder Kvadrat, COOP, Bolia.com, VELUX, Brdr. Dahl, Molslinjen, Rosendahl Design Group med flere.

Vi er en humørfyldt og uformel organisation uden et traditionelt hierarki. Vores virksomhedskultur er i stedet baseret på vores fælles værdier og gennemsigtighed. Vi har ingen chefer, der skal godkende de gode idéer, før de præsenteres for kunden, og alle har i høj grad mulighed for at påvirke deres egen hverdag.

Flere af vores medarbejdere spiller aktive roller i brugergrupper og holder indlæg ved diverse arrangementer. Vi har desuden selv arrangeret forskellige åbne arrangementer herunder frontend meetups og Coding in the Dark arrangementer. Flere af indlæggene herfra kan du finde på vores YouTube kanal.

Der er også flere Vertica-medarbejdere, som blogger. På vores fælles firmablog kan du lære flere af vores kollegaer bedre at kende.

Vi elsker at prøve nye teknologier og idéer af, og vi giver hvert år interesserede medarbejdere mulighed for at arbejde på innovationsprojekter gennem vores dedikerede innovationspuljer.

Vi holder løbende sociale arrangementer ligesom vores medarbejdere tit tager initiativ til alt fra fodboldkampe og konkurrencer til socialt og fagligt samvær. Flere af disse ting kan du både se og læse om på vores Facebook side.

Gem job

Vertica A/S
Publiceret: 13. januar 2020

Arbejdssted

Location Aarhus