Interdan Bil A/S søger en ser­vi­ce­minded og skarp IT-supporter

Interdan Bil A/S er en dansk familieejet koncern med en årlig omsætning på ca. 7 mia. kr., som bl.a. står bag importen i Danmark og Sverige af biler og originale reservedele fra mærkerne Peugeot, Opel, Citroën, DS og Mitsubishi.

Virksomheden er i rivende udvikling, og derfor søger vi nu en IT-supporter til vores supportteam, som udgør en central del af vores dynamiske IT-organisation.

Primære arbejdsopgaver

Sammen med to IT-supportkollegaer bliver du en del af supportteamet på hovedkontoret i Glostrup. Her kommer du til at arbejde med både 1. og 2. level drift- og supportopgaver, når du bl.a. skal supportere koncernens knap 400 brugere, og du vil komme til at indgå i IT-projekter efter behov samt løse daglige opgaver som for eksempel:

 • Indkøb, klargøring og udlevering af klient pc’er, mobiltelefoner og andet IT- og AV-udstyr
 • Udformning af dokumentation, guidelines samt opdatering/vedligeholdelse af indlæg i vidensdatabasen
 • Arbejde med Windows, MS Office og Mac OS support
 • Bruger- og systemadministration, herunder Active Directory, GPO, File shares, Server, forretningssystemer samt interne IT-løsninger
 • Netværk og patching
 • Udbedring og fejlmelding af sager vedrørende Follow Me print-løsninger
 • Intern kommunikation i forbindelse med f.eks. driftsfejl
 • Kontinuerligt forbedre kvaliteten af vores IT-services og processer, samt effektivisering af IT-relaterede arbejdsgange i hele organisationen
 • Løbende sætte dig ind i nye områder og teknologier for at forbedre løsninger og skabe værdi for slutbrugerne og forretningen

Supportteamet på i alt tre medarbejdere dækker en åbningstid fra kl. 8.00 til 16.00, og der vil også være rejsedage til vores andre kontorer i Danmark (Storkøbenhavn) og Sverige (Malmø), hvor der skal ydes on site support.

Om dig

Vi søger en kollega, som har erfaring med IT-support samt er teknisk dygtig og ivrig efter at lære endnu mere. Du sætter en ære i at være serviceminded, og du brænder for at gøre arbejdsprocesserne enklere, smartere og hurtigere. Det betyder også, at du tager ejerskab og følger opgaverne til dørs samt leverer arbejde, der er kvalitetsmæssigt i top, også i din kommunikation med kolleger og brugere.

 • Du har en relevant IT-uddannelsesmæssig baggrund
 • Gerne 2-3 års erfaring fra en lignende stilling i en stor eller mellemstor virksomhed
 • Du har generelt et højt energiniveau, og du trives med forandringer og formår at bevare overblikket, også i pressede situationer
 • Struktureret og løsningsorienteret arbejdsform
 • Udadvendt, serviceorienteret og smilende i din tilgang til kunderne/brugerne
 • En udpræget team-player, som er positiv og kan bidrage med humor og et godt humør
 • Flair for AV udstyr, gerne med fokus på mødelokale og auditoriums teknologier
 • Erfaring med daglig anvendelse af IT Service Management-værktøjer samt support værktøjer

Det er en forudsætning, at du kan tale og skrive dansk og engelsk, samt at du kan forstå svensk i tale og skrift.

Interdan Bil A/S tilbyder

Interdan tilbyder en fuldtidsstilling på en arbejdsplads med masser af udviklingsmuligheder, og hvor der er et rigtig godt arbejdsmiljø med plads til humor samt fantastiske kollegaer med mange forskellige kompetencer. Her får du en alsidig hverdag med masser af spændende udfordringer i en organisation præget af dynamik, vilje og samarbejdsånd, samt en lønpakke med god pensionsordning, forsikringer, lækker kantineordning og andre attraktive personalegoder.

Er dette en stilling, du kan se dig selv i? Så send os dit CV og din ansøgning hurtigst muligt, da vi planlægger at afholde samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at kontakte Sune Engmann, IT Operations Manager, på tlf. 28757109.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Interdan Bil A/S er en af de markedsledende og mest innovative bilimportører i Skandinavien.

Siden 1952 har virksomheden gennem en række datterselskaber varetaget import og salg af biler samt reservedele og tilbehør til Danmark og Sverige. Med et samlet netværk på ca. 300 forhandlere af hhv. Peugeot, Opel, Citroën, DS og Mitsubishi i Danmark og Sverige, står Interdan Bil A/S for et årligt bilsalg på ca. 75.000 enheder.

Interdan Bil A/S er en del af den familieejede Interdan Holding A/S-koncern, som samlet set beskæftiger ca. 400 medarbejdere, og bl.a. også omfatter selskaberne K.W. Bruun Import A/S, K.W. Bruun Autoimport AB, K.W. Bruun Automotive A/S, K.W. Bruun Automotive AB, K.W. Bruun Logistik A/S, K.W. Bruun Logistik AB, MMC Danmark A/S, Interdan Leasing A/S, Interdan NxT A/S, Bilabonnement A/S samt Interdan Invest A/S.

Gem job

Interdan Bil A/S
Publiceret: 13 January 2020

Arbejdssted

Location Glostrup