Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Erfaren salgs­kon­su­lent/account manager

  • Har du det kendskab til IT-branchen, der kan sætte skub i din salgskarriere?
  • Kan du se potentialet i at have hele den danske IT-branche som dine kunder?
  • Og vil du være en del af et dygtigt salgsteam på 3 kolleger, der sørger for, at du kommer godt i gang?

”Du arbejder med Danmarks mest anerkendte brand inden for IT, så du behøver ikke forklare kunderne, hvem du er. Og så er det et meget frit og fleksibelt job med fast løn og provision uden loft.” – salgsdirektør Maibritt Møller.

Som vores nye salgskonsulent fokuserer du på et af Computerworlds største forretningsområder – vores IT-konferencer. Vi faciliterer årligt 70 IT-faglige konferencer, hvor IT-beslutningstagere mødes med leverandører og får viden om nye teknologier og trends. Konferencerne fungerer derfor som lead-genererende aktiviteter for IT-leverandørerne.

Du sælger også komplekse events, hvor kunden forventer, du kender til deres branche. Ligeledes skal IT-virksomhederne bruge leads, og det hjælper vi også kunderne med, så her sælger du white paper leads, advertorials og digitale kampagner.

”Den ene dag er du på kundemøde, og den anden dag ringer du løs herfra. Og med kendskab til IT-branchen har du alle muligheder for at finde nye kunder til konferencerne.” – Maibritt.

Fokus på det, du kan
Computerworld er et kendt brand i branchen med mere end 500.000 unikke læsere i Danmark hver måned. Du behøver således ikke at lave en kringlet virksomhedspræsentation. Du kan fokusere på din faglighed, kvaliteten af din rådgivning og dit IT-kendskab.

”Det er et job med meget frihed. Du kan tage ud at spise med kunderne eller møde dem på konferencer. Det handler om relationer og om at lære kunden at kende. Det skaber gevinst for begge parter,” fortæller Maibritt.

Kan du tale kundens sprog?
Der er mange indgange til denne stilling, men vi forestiller os, at du har en fortid i IT-branchen eller måske tidligere har solgt partnerskaber til IT-konferencer. Du er rigtig god til at sætte dig ind i nye områder og til at skabe relationer i IT-branchen.

  • Du har et par års erfaring med B2B-salg, og du har det godt med kundemøder.
  • Du er lærenem, hvad angår CRM-systemer, der understøtter salget.
  • Hvis du har kørekort og bil, er det en klar fordel.
  • Du har et højt drive, udadvendt og motiveres af at nå dine mål.
  • Du får ansvar for danske og udenlandske IT-leverandører, så du taler og skriver engelsk.

”En god sælger motiveres af provision og ved, hvad han/hun laver og ikke mindst sælger. Så du skal hurtigt kunne rådgive kunder i IT-branchen og være sulten på at sælge. Og så gør det ikke noget, hvis du har humor og en smule spidse albuer på den gode måde. Vi skal jo ud over stepperne.” – Maibritt Møller.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR business partner Charlotte Hansen på 3832 3429. Send en kort ansøgning samt dit CV allerede i dag og senest tirsdag d. 4. februar 2020 via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvorfor er vores konferencer så populære?
Konferencerne har en stor efterspørgsel, fordi de samler virksomheder fra hele branchen omkring aktuelle emner som cloud computing eller IT-sikkerhed. Det skaber et professionelt og afslappet forum, hvor de deltagende virksomheder kan bygge netværk og indgå værdifulde aftaler. Se vores konferencer her.

”For få penge kan en virksomhed få kontakt til IT-chefer, som de ellers ikke kunne nå. De kan præsentere succesfulde cases på konferencen, som er med til skabe salg til nye kunder. Og så får de desuden en stand og god markedsføring.” – Maibritt.

Kontaktperson

HR Business Partner
Charlotte Hansen
TLF: +45 3832 3429

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Helt rigtige forbindelser
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 14. januar 2020

Arbejdssted

Location Herlev