Tester

Har du erfaring med SharePoint og Test?

Har du lyst til at være med til at sikre, at vores produkter fungerer for både vores partner og kunder? Har du en systematisk og metodisk tilgang til dine opgaver? Og har du lyst til at være en del af en travl hverdag i en software virksomhed med dygtige, kompetente kollegaer, hvor opgaver og højt humør går hånd i hånd?

Vi har travlt og kvalitet er en vigtig faktor for os og vores kunder, og derfor styrker vi vores kvalitetsafdeling med endnu en tester. Kvalitetsafdelingnen hjælper vores udviklingsteam med kvalitessikring af vores standardprodukter i samarbejde med Produktteamet. Vi stræber mod at give vores partnere og vores egen organisation de bedste forudsætninger for at lave de bedste løsninger til brugerne af vores produkter.

Dine arbejdsopgaver

Du kommer til at indgå i et team, hvor der vil være mange parallelle aktiviteter kørende dagligt. Sammen med den øvrige del af teamet skal vi sikre, at vi er på forkant med den nyeste teknologi samt levere veldokumenterede og gennemtestede løsninger.

Dine daglig arbejdsopgaver kan blandt andet indeholde følgende:

 • Udvikling af testplaner
 • Deltage i scrumteamet og være ansvarlig for gennemførelse af softwaretests
 • Medvirke til at afdække potentielle faldgruber, som skal sikres for at skabe høj kvalitet
 • Manuel test

Arbejdsopgaverne kan udvikle sig over tid, både med henblik på behov og efterspørgsel, men også afhængigt af dine kvalifikationer og evner.

Dine kvalifikationer

Vi ser gerne, at du har en tekniskbagrund som for eksempel teknisk assistent, tekninsk designer eller ligende.

 • Du har erfaring indenfor Sharepoint.
 • Minimum 1 års erfaring med softwaretest.
 • Du har kendskab til struktureret test.
 • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret.
 • Du kan videreformidle og dokumentere dit arbejde både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.
 • Du stræber mod høj kvalitet i dit faglige arbejde.
 • Du skal have lyst til at arbejde med test/kvalitetssikring.
 • Det er en fordel, hvis du har et godt kendskab til Microsoft-produkter som f.eks. Microsoft Office og SharePoint

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi er i en rivende udvikling og vækst, hvilket bl.a. betyder du kommer til at arbejde i et moderne og innovativt miljø i et af Esbjergs absolut bedste kontorhuse. Hos os er du tæt på beslutningsprocesserne. Vi har adgang til at arbejde sammen med de dygtigste udviklere i Microsoft.

Du får løn efter kvalifikationer, pensions- og sundhedsordning, kantine- og frugtordning, en aktiv personaleforening, samt andre goder, som vi glæder os til at fortælle dig om.

Ansøgning

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Quality Manager, Frank Christensen på fc@workpoint.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning mærket ”Tester” vedlagt CV med angivelse af certficeringer. Send den gerne i dag til job@workpoint.dk da vi løbende indkalder til samtale og senest den 31. januar 2020.

Hvem er vi?

WorkPoint A/S blev etableret i Danmark 1995 og har mere end 20 års erfaring og afsæt i kundeorienterede løsninger. Siden 2007 har virksomheden fokuseret på udvikling af WorkPointsoftware til videndeling og samarbejde.

Med WorkPoint-produktporteføljen har vi i dag opbygget en voksende forhandlerkanal i Danmark, Norden og Europa.

WorkPoint blev både i 2015 og 2016 anerkendt af det amerikanske teknologi-tidsskrift CIOReview for at være blandt verdens 20 mest lovende SharePoint-huse for udviklingen af WorkPoint forretningsløsninger på SharePoint. WorkPoint er Microsoft Gold Partner. Du kan læse mere på www.workpoint365.dk.

Gem job

WorkPoint A/S
Publiceret: 14. januar 2020

Arbejdssted

Location Esbjerg

Job hos virksomheden