2 grafiske stu­den­ter­med­hjælp­ere

Vil du lave grafisk design til vores kunder, der bliver set af millioner?

Her bliver du en del af en content-afdeling sammen med 31 grafikere, frontend-designere, fotografer og tekstforfattere. Vi laver employer branding- og rekrutteringsløsninger til alle slags virksomheder i Danmark – fra den, der skal have sin første medarbejder, til Danmarks største. Det er også dem, du designer grafik til.

Lav grafiske bannere for alle slags kunder

Som vores nye studentermedhjælper sætter du grafiske bannere op for vores kunder. Når en kunde vil have sin annonce til at skille sig ud, designer du en top og en bund med billeder fra kunden. Du tager udgangspunkt i kundens designguidelines, så det passer med deres visuelle udtryk.

"Du kommer til at lære, hvordan tekst og billede spiller sammen, så det genererer attention og skaber troværdighed. Det er nemlig det, der får vores kunders annoncer til at skille sig ud."
Grafisk designer og din nye kollega Louise Ørum Karlsen.

Brug kundens grafiske udtryk i hvert design

2-3 dage om ugen arbejder du fra kl. 10 til kl. 16. Opgaverne kommer ind via vores system. Så plukker du billeder fra kundens hjemmeside og sætter dem op i en flot, visuel løsning. Herefter sender du det til dine kolleger i Salg, som sørger for, den bliver sat op sammen med annoncen på hjemmesiden. På den måde kan du se resultatet af dit arbejde på Danmarks suverænt største jobhjemmeside.

Gode forhold

Hver dag er der morgenmad og frokost i kantinen, og vi har gode sociale arrangementer, såsom udedage og fester.

"Hos Jobindex er vi mange studentermedhjælpere på tværs af alle afdelinger. Det kan mærkes, for der er et rigtigt godt sammenhold og nogle rigtig gode fester."
Din nye chef Arn Kolding.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR business partner hos Jobindex Charlotte Hansen på 38 32 34 29.

I Jobindex har vi 5 stjerner i jobglæde – hvis du vil se mere om hvorfor, og hvordan det er at være ansat her, kan du klikke her.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 15 January 2020

Arbejdssted

Location Frederiksberg