MICO søger IT-supporter

Har du lyst til at gøre en forskel i en travl og hektisk hverdag hos vores kunder?
Har du lyst til at arbejde tæt sammen med gode kollegaer om at finde de bedste løsninger? Har du lyst til arbejde med kunder i en kreativ og engageret branche? Så er vi måske din nye arbejdsplads!

Om stillingen

MICO fungerer som uddelegeret IT-afdeling for en række store og små virksomheder, som alle har en fast tilknytning til MICO, og som har en fast kontaktperson hos os. I samarbejde med vores kunder varetager vi drift og udvikling over en meget bred kam. Vores hovedopgaver består i at bistå brugere i at udnytte de teknologiske muligheder optimalt i hverdagen, og at sikre at virksomhederne flytter sig i takt med udviklingen i et meningsfuldt omfang. Vi sørger for at de er driftet på fornuftig vis, og vi har hånd på alle opgaver, enten i praksis, eller som uvildig rådgivende og koordinerende entreprenør.
Du vil indgå som en del af vores support-team, der er i løbende dialog med vores kunder om support-opgaver og som aktivt tager de initiativer der skal til for at sikre den bedste og mest sikre drift hos vores kunder. 

Vi søger en der har god erfaring med bl.a. disse områder:

  • Cloudløsninger (herunder Microsoft, Google, Dropbox m.m.)
  • Windows og iOS
  • Smartphones og tablets
  • Generel erfaring med routere/firewalls samt trådløse netværksløsninger. Vi bruger MikroTik og UniFi, så det er en fordel, hvis du har arbejdet med det før.

Om dig:

Du kan have en relevant uddannelse som IT-supporter eller datatekniker bag dig, men vi er i udgangspunktet mere optaget af dine erfaringer som problemknuser og udvikler, end vi er af dine eksamenspapirer.

  • Du er god til at dokumentere kundeforhold.
  • Du er nysgerrig omkring dine opgaver. Du spørger, hvis du er i tvivl eller er gået i stå med et problem. Det er også i orden at spørge Google.
  • Kan tage ansvar og udvise en helhedsforståelse.
  • Velformuleret i tale og på skrift på dansk og på engelsk.
  • Følger dine opgaver helt til dørs og sikrer at de er løst.
  • Du har en høj stresstærskel, og formår at bevare overblikket.

Desuden synes du at IT tilbyder effektive værktøjer til virksomhederne, når de anvendes rigtigt, men glemmer aldrig at der sidder mennesker bag skærmene, der føler sig trygge ved, at du er der for dem med god rådgivning, og god hjælp, når noget driller eller er svært at forstå. Du er god til kundeservice og arbejder struktureret med løsningerne. Du arbejder tæt sammen med dine kolleger, og i fællesskab løbende udvikler en homogen IT-strategi for både os selv og vore kunder.

Måske er der en masse andre ting du kan, som vil give god mening hos os. Vi beskæftiger os bl.a. også med hosting, hjemmesider (WordPress), fiberforbindelser, telefoniløsninger, GDPR og administrative løsninger baseret på ovenstående.

Om MICO:

MICO er en åben, levende og rummelig arbejdsplads med engagerede kollegaer og interessante kunder. Vi har sund frokostordning, kontor med udsigt over Sydhavnen, højt til loftet og plads til at tænke videre. Vi er en IT-virksomhed der har erfaring med mange forskellige typer af support-opgaver og har fokus på at finde de bedste løsninger til en rimelig omkostning for kunden.
En stor del af vores kundegruppe er fra kunst og kulturbranchen og en del af dem er NGO-organisationer.
Mange af vores kunder er beliggende i Københavnsområdet og da vi har et særligt fokus på vores miljø og bæredygtighed, prioriterer vi cykel frem for anden transportmiddel. Du skal derfor være indstillet på at cykle rundt til kunderne.   

Inden du søger, skal du være opmærksom på at MICO er en 100% røgfri virksomhed (du er ikke-ryger).

Detaljerne:

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til daglig leder, Sascha Hegner Specht, på telefon 36180912, tirsdag - fredag mellem kl. 10-15.

Ansøgningsfrist er den 10. februar 2020.
Tiltrædelse snarest.

Fuldtidsstilling.

Lønniveau 25.000 – 33.600 + 6% i pension, alt efter kvalifikationer.
God (vegetarisk) frokostordning, 5 årlige feriefridage (efter gældende regler), 5 årlige børns 1. sygedag.

Send din ansøgning og dit CV via "Søg jobbet her".

Gem job

MICO ApS
Publiceret: 15. januar 2020

Arbejdssted

Location København