Teamleder og Lead En­ter­pri­sear­ki­tekt med bred indsigt i ar­ki­tek­tur.

Sidste år leverede Danske Spil et overskud på 2,8 milliarder kr. til staten. Knap halvdelen af pengene gik direkte til udlodningsmidlerne. På den måde bliver Danske Spils overskud til samfundets overskud. Udlodningsmidlerne er nemlig samfundets overskud til foreningsliv, kultur og idræt. Men på et stærkt konkurrencepræget marked ville det ikke kunne lade sig gøre uden medarbejdere med mentalt overskud. Og lige nu søger vi en teamleder til vores arkitekturteam, der vil være med på holdet.

Bliv en del af vores stærke arkitekturteam.

Arkitektur i Danske Spil er en del af afdelingen Arkitektur og Leverandørstyring og har seks specialister siddende, der lige nu fokuserer på løsningsarkitektur. Teamet er i en proces med at styrke dets kompetencer ved at udvide til enterprise og teknologi-arkitektur samtidig med, at de leverer et API-centreret rammeværk.

Dig og dine opgaver.

Jobbet kræver en naturlig evne til at opbygge stærke relationer på tværs af Danske Spil. Derudover har du tidligere erfaring med opsætning af arkitektur som praksis, og redskaber du kan drage nytte af i dette henseende. Tidligere erfaring fra virksomheder, som håndterer store transaktionsmængder og som arbejder kundecentreret vil være en fordel, men ikke et krav. 

  • Du har bred erfaring inden for end-to-end arkitektur, gerne inden for enterprisearkitektur.
  • Du har erfaring med at lede et team af specialister.
  • Du har stærke kommunikationsegenskaber på både dansk og engelsk.

Det bliver dit ansvar at forme og styrke vores arkitekturarbejde, mens du også selv påtager dig arbejde med arkitektur. Du vil fungere som mentor og guide for teamet i forhold til metoder og teknologi. Dine arbejdsopgaver bliver:

  • At sætte den fremtidige retning for, hvordan der bliver arbejdet med arkitektur og teknologi-roadmaps.
  • At understøtte arbejdet med IT-strategien og være rådgiver for den øverste ledelse.
  • At planlægge og styre de ydelser, som arkitektur teamet leverer.

Vil du gøre karriere hos os?

Så send og strakt din ansøgning og CV via “Søg jobbet her”-knappen. Deadline for at søge stillingen er d. 9.2. 2020. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Director of Architecture and Vendor Management, Ritu Sharma på tlf. +45 2528 8605. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Sarah Kirstine Andersen på tlf. 5127 8767 eller på skan@danskespil.dk.

Om Danske Spil

Danske Spil er statens spilleselskab, der omsætter for over 5 milliarder kr. om året. Vi startede i 1949. Og den store vinder er stadig os alle sammen, for Danske Spil har både et økonomisk overskud til samfundet og et mentalt overskud til ansvarlighed. I dag er vi knap 500 medarbejdere og 4.000 forhandlere, der altid går efter at vinde – men ikke for enhver pris.

Gem job

Danske Spil A/S
Publiceret: 5. februar 2020

Arbejdssted

Location Brøndby