In­teg­ra­tion­sarkitekt med talent for API

 

Sidste år leverede Danske Spil et overskud på 2,8 milliarder kr. til staten. Knap halvdelen af pengene gik direkte til udlodningsmidlerne. På den måde bliver Danske Spils overskud til samfundets overskud. Udlodningsmidlerne er nemlig samfundets overskud til foreningsliv, kultur og idræt. Men på et stærkt konkurrencepræget marked ville det ikke kunne lade sig gøre uden medarbejdere med mentalt overskud. Og lige nu søger vi en IT-arkitekt, der vil være med på holdet.

Kom med på vores arkitekturteam.

Du bliver en del af teamet Arkitektur i Danske Spil, som indgår i afdelingen Arkitektur og Leverandørstyring. Du kommer til at arbejde sammen med et team af seks specialister, som lige nu er på en rejse mod at arbejde mere ud fra API-centreret rammeværk.

Dig og dine opgaver.

Vi leder efter en medarbejder, som har erfaring med arkitektur og som naturligt opbygger relationer og partnerskaber på tværs af en organisation. Du skal både kunne arbejde sammen med forretningen og med udviklingsteams. Tidligere erfaring fra virksomheder som håndterer store transaktionsmængder og som arbejder kundecentreret vil være en fordel. Vi forventer, at du har:

  • Erfaring med både at definere API-management og at oprette API-arkitektur i komplekse organisationer.
  • Har stærke kommunikationsegenskaber på både dansk og engelsk.

Som integrationsarkitekt skal du kunne gå forrest i forhold til at implementere og eksekvere på en API-centreret arkitektur. Du vil skulle:

  • Arbejde procesorienteret omkring API-management og den dertilhørende teknologi.
  • Være klar på at sparre med forskellige interessenter for at opbygge et skalerbart rammeværk.

Vil du gøre karriere hos os?

Så send og strakt din ansøgning og CV via “Søg jobbet her”-knappen. Deadline for at søge stillingen er d. 31. januar 2020. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Director of Architecture and Vendor Management, Ritu Sharma på tlf. +45 2528 8605. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Sarah Kirstine Andersen på tlf. 5127 8767 eller på skan@danskespil.dk.

Om Danske Spil

Danske Spil er statens spilleselskab, der omsætter for over 5 milliarder kr. om året. Vi startede i 1949. Og den store vinder er stadig os alle sammen, for Danske Spil har både et økonomisk overskud til samfundet og et mentalt overskud til ansvarlighed. I dag er vi knap 500 medarbejdere og 4.000 forhandlere, der altid går efter at vinde – men ikke for enhver pris.

Gem job

Danske Spil A/S
Publiceret: 4 February 2020

Arbejdssted

Location Brøndby