.NET backend-udvikler til DRTV og DR Radio

Vil du være med til at levere en af de mest benyttede streamingtjenester i Danmark? Så har du netop nu en unik mulighed for at være med.

Vi søger en dygtig og engageret C# udvikler, som har flair og forståelse for at udvikle større .NET-løsninger med en sund arkitektur og som kan sætte dig ind i eksisterende systemer og nye komplekse områder.

Som backend-udvikler i vores API-team er du bindeleddet mellem DRTVs backend og frontend. Du vil være med til at udvikle vores API'er og beskedsystemer, som integrerer op imod DRs systemer, og leverer data vedrørende planlægning, publicering, programmer, billeder m.m. til vores forskellige platforme, samt have ansvar for nyudvikling og vedligeholdelse af de bagvedliggende systemer og produkter.

I Streaming-centeret bliver du en del af et fast SCRUM-team som hver har ansvaret for den portefølje af produkter, som teamet lancerer. Medie API teamet består af 4 backend-udviklere, 1 løsningsarkitekt, 1 product owner og 1 scrum master og du vil blive den 5. backend-udvikler. I teamet er samarbejde helt centralt. Vi hjælper hinanden og sikrer både vidensdeling og kvalitetssikring via pull request/code reviews, unit tests, pair-programming, vidensdelingsmøder og via vores SCRUM-ritualer såsom daily standup, refinement, planning og retrospektiv.

Derudover har vi i Streaming-centeret flere forskellige teams til at varetage de forskellige arbejdsområder og ansvar, hvilket sørger for at vi har de rette specialister til at løse de rette opgaver, og at vi dermed udvikler de bedste løsninger til DRs brugere, men også at vi som udviklere har gode rammer og support når det kommer til f.eks. opsætning af deployment pipelines, tests osv.

Din profil

Du har formentlig en uddannelse som datamatiker, datalog eller ingeniør og skal besidde solid .NET-erfaring således, at du kan bidrage til vores team med det samme. Følgende kompetencer vil tælle positivt i vores vurdering:

  • Mindst 3 års professionel erfaring med C#/.NET og gerne erfaring med .NET Core.
  • Erfaring med udvikling af REST API'er, HTTP, JSON.
  • Erfaring med automatiseret test og test-driven development.
  • Erfaring med Git/GitHub.
  • Kendskab til: ELK-stack, IronMq, Powershell, Argo/CircleCi, TeamCity, MongoDB, Solr.
  • Du er en passioneret men også pragmatisk holdspiller og er ærekær om din kode.
  • Du tager ansvar, er proaktiv og er ikke bange for udfordrende opgaver.

Vi tilbyder

Et job i en afdeling, der er helt central i gennemførslen af DRs digitale strategi. Du bliver en del af Streaming-centeret i DR Teknologi, som er rygraden i udviklingen af DRTV.

Vi er en afdeling, som elsker at udvikle, og derfor stræber vi efter at bygge løsninger, der kræver minimal drift. Det gør vi gennem opdaterede test-suites, code reviews, genbrugelige komponenter, god løsningsarkitektur og fokus på en god proces.

Vi har en agil kultur med dedikerede Scrum masters til alle vores teams til at støtte op om en god udviklingsproces og en kontinuerlig udvikling af teamet, og går op i, at det skal være sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Som led i det holder vi f.eks. PlayDays og har mulighed for deltagelse i nordiske hack days.

Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere udvikler sig personligt og fagligt. Derfor er kompetenceudvikling et centralt element i den periodiske udviklingssamtale og vi har i vores teams tilknyttet en faglig lead som vil være der for at følge op på din faglige udvikling.

DR er en familievenlig arbejdsplads og generelt arbejder vi indenfor normal arbejdstid, hvor frokost er inkluderet i arbejdstiden og vi tilbyder 7 ugers ferie.

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Du kommer til at arbejde i DR BYEN, som har røgfrit indendørs miljø og metro lige til døren.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Rasmus Tvenstrup på mail: rhag@dr.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk.

Ansøgningsfrist 2. februar 2020 kl. 22.00.

Gem job

DR
Publiceret: 16. januar 2020

Arbejdssted

Location København