Soloution Architect

 

Er du typen, der både bevarer overblikket og dykker helt ned i detaljen? Er du skarp på arkitektur inden for administrative systemløsninger? Og kunne du tænke dig at være med tidligt på et stort IT-projekt, der har betydning for mange danskere? Så er du måske den Solution Architect, vi lige nu søger til ATP’s IT-organisation.

Kan du holde overblik?

Til at begynde med vil du indgå i projektarbejdet omkring et nyt fagsystem til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring – et system, der skal understøtte håndtering af og støtte til de danskere, der har været ude for arbejdsskader. Her får du ansvaret for at holde overblik over løsningen, dykke ned i relevante detaljer og sikre en tværgående sammenhæng.

Med udgangspunkt i informationsmodellen, processerne, systemkonteksten og Story Map, der beskriver det overordnede forretningsbehov, rådgiver og sparrer du bl.a. med:

  • forretningskonsulenterne i refinement-arbejdet
  • leverandøren i udarbejdelse af løsningsdesign og afklaring på spørgsmål vedr. forretningsbehov
  • product owners m.fl. i review af dokumentation, herunder user stories, mødematerialer -og referater, løsningsbeskrivelser, testcases -og scenarier
  • de øvrige arkitekter på projektet vedr. integrationer, konvertering og tekniske beslutninger.

Du tilbydes altså rig mulighed for at være med til at sikre en løsning, der skal kunne fungere ude i omverdenen, samtidig med at du kommer til at have fokus på godt samarbejde, og hvordan I lykkes sammen som projektteam.

Tænker du ud af boksen?

Du har en relevant uddannelsesbaggrund indenfor IT og ikke mindst erfaring med både forretnings -og løsningsarkitektur på administrative løsninger. Det har også givet dig god erfaring med de elementer i projektledelse, der typisk indgår i en arkitektrolle.

Du arbejder struktureret og detaljeorienteret, når du undersøger konkrete problemstillinger og finder løsningerne. Også formår du at kommunikere relevant information på en måde, så omverdenen forstår, hvor du gerne vil hen.

Vil du arbejde på Danmark mest attraktive IT-arbejdsplads?

Du bliver en del af ATP’s IT-organisation med ca. 300 dygtige kolleger, der altid har fokus på at levere de bedste løsninger til forretningen samtidig med, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vores gode arbejdsplads blev i øvrigt også eksternt anerkendt for nylig, da IT-profiler kårede ATP til den mest attraktive IT-arbejdsplads inden for finanssektoren i Danmark via Version 2’s IT Company Rank 2019.

Helt konkret kommer du til at sidde i et team af 18 dygtige Solution Architects, der alle har deres hverdag i forskellige udviklingsprojekter. Vi vægter faglighed, ansvarlighed og troværdighed højt, og derfor bruger vi også hinanden til videndeling og sparring vedrørende konkrete problemstillinger.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning

Vi ser frem til at høre fra dig allersenest 12. februar. Og skulle der opstå spørgsmål til stillingen eller ATP generelt, er du velkommen til at kontakte sektionschef Mogens Graff-Nielsen på tlf. nr. 4820 4247.

Gem job

ATP
Publiceret: 16 January 2020

Arbejdssted

Location Allerød