Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

C#-udvikler til CAD-ap­pli­ka­tio­ner

Er du klar til et nyt år med nye udfordringer, hvor du udvikler unikke 3D CAD-løsninger til opbygning og konfiguration af el-tavler?

Så bliv vores nye kollega og få:

 • et internationalt R&D-team af dygtige udviklere – fra Birkerød til Bulgarien
 • varierede opgaver, hvor du er med i hele udviklingsprocessen
 • en god work-life balance og en hverdag, du selv kan planlægge.

Velkommen til CAE Development – et lille firma i en stor familie
CAE Development er et lille research- og ekspertfirma specialiseret i udvikling af software til elbranchen igennem de sidste 30 år. Vi er placeret i Birkerød, hvor vi sidder 3 mand sammen med vores danske søsterfirma IGE-XAO Nordic, som varetager salg af vores løsninger i Danmark.

Vores firma er siden 1998 en del af IGE+XAO Gruppen, som igen er en del af Schneider Electric med over 140.000 ansatte. Derfor er vi store nok til, at du har mulighed for at udvikle dig, og små nok til, at der er kort vej fra tanke til handling. Vi samarbejder på tværs af grænser, og du vil få rig mulighed for at lære nyt hos os.

Du udvikler unik 3D CAD-software
Du bliver en del af samtlige faser af udviklingsprocessen, og da vi laver forskellige skræddersyede kundeløsninger, får du ikke 2 dage, der er ens. Opgaverne trækker vi fra vores backlog, og den ene dag kan det være, du koder i C#, den næste udvikler du nye ideer i tæt samarbejde med vores kunder og kollegaer rundt i verden.

”Vores 3D CAD-softwareløsninger bruges til opbygningen og dokumentation af eltavler til industrien. Vores kunder går lige fra flyindustrien, bilindustrien, tavlebyggere, tavleproducenter til mindre el-installatører, som alle ønsker et state of art-værktøj til design og automatisering af el-tavler. Det er motiverende at se sine løsninger gøre en konkret forskel for vores kunder.”
– Udviklingschef Dan Søborg

Som teknologi-stack bruger vi primært C#, .NET, Winforms og Visual Studio, og det betyder, at du:

 • designer, koder og udvikler nye features samt forbedrer den eksisterende kodebase
 • inkluderer og udvikler kravspecifikationer
 • laver reviews af kode
 • tester og yder support på løsningerne.

Se et konkret eksempel på hvad du kommer til at lave her.

Bliv en del af vores familiære stemning
Din hverdag får du i vores villa tæt på Birkerød Sø og S-togstationen. Her vil du hurtigt blive en del af vores lille team med en familiær stemning, et godt sammenhold og flade hierarkier.

Ingeniør eller autodidakt
Der er flere indgange til denne stilling. Men du har sandsynligvis en el-teknisk baggrund, fx som diplomingeniør, elektriker med overbygning, el-ingeniør eller lignende, hvor du bl.a. har fået erfaring med at programmere. Derudover har du:

 • erfaring med C#, Winforms og Visual Studio
 • lyst til at arbejde med 3D-software og 3D-geometriberegninger
 • gode engelsk- og matematiske egenskaber
 • muligvis også erfaring med og kendskab til CAD-løsninger.

Interesseret?
Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Søren Møller på 7245 9028. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT service manager Dan Søborg på tlf. 2260 9075.

Send dit CV og din ansøgning på dansk eller engelsk via ansøgningsknappen ”Søg jobbet her” nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Om os
I mere end 30 år, har IGE+XAO Gruppen været softwareudgiver, -designer og -producent, der sælger og vedligeholder en række software til Computer Aided Design (CAD) and Product Lifecycle Management (PLM). Disse softwarepakker er designet til at hjælpe producenter med design og vedligehold af de el-tekniske dele af hvilken som helst installation. Denne type af CAD/PLM/simulation kaldes "el-teknisk CAD/PLM/Simulation". Softwarepakkerne er: "SEE Electrical" for små og mellemstore industrielle installationer, og "SEE Electrical Expert" for meget store industrielle installationer og indlejrede processer for transportmidler såsom fly, skibe, biler, kampvogne, toge, raketter.

Læs mere på www.ige-xao.com/da.

Kontaktperson

IT-rekrutteringskonsulent
Søren Møller

Tlf. +45 72 45 90 28

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 13. februar 2020

Arbejdssted

Location Birkerød