SAS-me­d­ar­bej­der til IT-af­de­lin­gen i Hobro

I Jutlander Bank er strategien at blive Danmarks mest personlige og tilgængelige bank.

Vores IT afdeling leverer hver dag løsninger, der effektiviserer vores kollegaers arbejdsdag, så de får overskud til det vigtigste – at yde vores kunder den bedste rådgivning, og samtidig løsninger direkte til gavn for vores kunder.

Kunne du tænke dig at blive en del af dette team?

Spændende opgaver og faglig udfordring

Du bliver involveret i mange forskellige typer af udviklingsopgaver til hele vores organisation, og du deltager i hele processen fra analyse, udvikling og implementering til drift og videreudvikling. Dine opgaver er blandt andet at bidrage til optimering af SAS Datawarehouse struktur/arkitektur, ETL-arbejde, tilrettelæggelse af data og opbygning af datamarter til forretningsbrug.

Skal du være vores nye kollega?

Vores organisation vokser, og nu har vi brug for en dygtig kollega. Vi forventer, at du:

  • er ekspert i SAS Management Console, SAS DI Studio og SAS Enterprise Guide og har indgående kendskab til SAS Visual Analytics
  • har stor viden om datamodeller og forretningsprocesser
  • har stor forretningsmæssig forståelse, og evnen til at sætte sig ind i vores kunders behov og meget gerne kendskab til finansielle sektor
  • brænder for dit fag og ønsker at gøre en forskel
  • kan se dig selv som en afgørende medspiller til, at vi sammen når vores vision om at blive ”Danmarks mest personlige og tilgængelige bank”.
  • Da vi står overfor at skulle omlægge til SAS Viya vil erfaring med drift af SAS på et Linux-miljø være en fordel.

IT-afdelingen

Vores IT-afdeling består med dig af 17 personer, hvoraf 5 arbejder med SAS udvikling.

IT-afdelingen er fysisk placeret i Områdecenter Hobro og du får derfor ca. 100 kollegaer omkring dig til dagligt. Dertil kommer 375 øvrige kollegaer i banken.

Vi prioriterer det sociale højt – både på og uden for arbejdspladsen. Omgangstonen i IT-afdelingen er uformel, og vi mener det, når vi siger, at det skal være både sjovt og fagligt udfordrende at gå på arbejde.

Vi arbejder i et åbent kontorlandskab. Vidensdeling og involvering ligger i vores DNA. Du kommer til at arbejde med erfarne kollegaer med rødder i både pengeinstitutverdenen og universitetsmiljø, og i det daglige arbejde har du mulighed for at sparre med kolleger og derigennem dygtiggøre dig og udvikle dine kompetencer.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål om stillingens indhold og vores forventninger til dig som afdelingens nye SAS-medarbejder, er du velkommen til at kontakte IT-chef Kim Meling Christensen.

Gem job

Jutlander Bank A/S
Publiceret: 16. januar 2020

Arbejdssted

Location Hobro