IT-udvikler til Ro­bo­t­ud­vik­ling og Pro­ces­op­ti­me­ring til IT-af­de­lin­gen i Hobro

I Jutlander Bank er strategien at blive Danmarks mest personlige og tilgængelige bank.

Har du erfaring med eller interesse for automatisering af administrative processer, så bliv en del af et team af erfarne IT medarbejdere, hvor du leverer løsninger til gavn for vores kunder og dine kollegaer.

Hos Jutlander Bank leverer vi hver dag løsninger, der effektiviserer vores kollegaers arbejdsdag, så de får overskud til det vigtigste – at yde vores kunder den bedste rådgivning.

Spændende opgaver og faglig udfordring

Du bliver involveret i mange forskellige typer af udviklingsopgaver til hele vores organisation, og du deltager i hele processen fra analyse, udvikling og implementering til drift og videreudvikling.

Dine opgaver er blandt andet at identificere, standardisere og udvikle automatiserede processer og flows i hele banken.

Skal du være vores nye kollega?

Vores organisation vokser, og nu har vi brug for endnu en dygtig kollega. Vi forventer, at du:

  • er en dygtig udvikler, der brænder for dit fag og ønsker at gøre en forskel
  • har en IT-faglig uddannelse eller gennem dit arbejde har opnået erfaring som tilsvarer dette. Herunder erfaring med objektorienteret udvikling (PHP 7+), API’er (REST og SOAP) og databaser.
  • har stor forretningsmæssig forståelse, og evnen til at sætte sig ind i vores kunders behov og meget gerne kendskab til den finansielle sektor
  • har høje ambitioner og er systematisk og struktureret
  • kan se dig selv som en afgørende medspiller til, at vi sammen når vores vision om at blive ”Danmarks mest personlige og tilgængelige bank”.

IT-afdelingen

Vores IT-afdeling består med dig af 17 personer, hvoraf 4 arbejder med digitalisering og procesautomatisering.

IT-afdelingen er fysisk placeret i Områdecenter Hobro og du får derfor ca. 100 kollegaer omkring dig til dagligt. Dertil kommer 375 øvrige kollegaer i banken.

Vi prioriterer det sociale højt – både på og uden for arbejdspladsen. Omgangstonen i IT-afdelingen er uformel, og vi mener det, når vi siger, at det skal være både sjovt og fagligt udfordrende at gå på arbejde.

Vi arbejder i et åbent kontorlandskab. Vidensdeling og involvering ligger i vores DNA. Du kommer til at arbejde med erfarne kollegaer med rødder i både pengeinstitutverdenen og universitetsmiljø, og i det daglige arbejde har du mulighed for at sparre med kolleger og derigennem dygtiggøre dig og udvikle dine kompetencer.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål om stillingens indhold og vores forventninger til dig som afdelingens nye IT-udvikler, er du velkommen til at kontakte IT-chef Kim Meling Christensen.

Kim Meling Christensen
kimc@jutlander.dk
Tlf.: 96575095
Tlf.: 25107000

Ansøgningsfrist:
Løbende

Gem job

Jutlander Bank A/S
Publiceret: 16. januar 2020

Arbejdssted

Location Hobro