Erfaren IT Teamlead og pro­jekt­le­der søges til IT Ope­ra­tions i NIRAS Global IT

Har du erfaring med implementering af IT-infrastruktur projekter, og vil du være en del af et meget erfarent team med god mulighed for faglig sparring, så er muligheden her!

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed, der arbejder med alt fra procesanlæg og byggeri over energi, miljø og infrastruktur til udviklingsbistand og byplanlægning.

NIRAS spænder bredt – fagligt og geografisk – med 2400 ansatte på 51 kontorer i 27 lande. I 2018 nåede omsætningen knap DKK 2,2 mia. Selskabet har hovedkvarter i Allerød nord for København.

Vores værdier – vi lytter, vi lærer, vi leverer – er udgangspunktet for, hvordan vi tænker og arbejder, og afgørende for at vi skaber høj kvalitet på tværs af discipliner. Hos NIRAS sætter vi mennesket og, ikke mindst, miljø og klima forrest. Vi indarbejder FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling i vores projekter og tilstræber at levere rådgivning og skabe løsninger, som også gavner næste generation.

Du kan læse mere her www.niras.dk.

NIRAS er vokset signifikant gennem de seneste år, og næsten hele IT-landskabet er fornyet gennem de sidste to år, og det har også medført en hybrid infrastruktur, hvor en del applikationer er i Cloud, men vi har også stadig meget i eget VMware og enkelte fysiske servere.

De mange omlægninger er gennemført med god driftsstabilitet, hvilket er helt essentielt i en vidensbaseret virksomhed som NIRAS, hvor produktet er sammenstilling af viden fra medarbejderne, som er afhængige af IT-platforme til generering af beregninger, dokumenter og tegninger.

Derfor er performance af vores platforme afgørende for driften, og både forebyggelse af udfordringer, samt hurtig og vedholdende fejlsøgning, når der er issues, er en disciplin, vi ønsker at styrke yderligere.

En anden driver for IT operations er sikkerhed, som kontinuerligt stiller krav til opdateringer, og implementering af nye initiativer.

Til at lede dette arbejde søger vi en Teamlead, der både kan koordinere teamets indsat i det daglige, men også være projektleder og sparringspartner på flere opgaver samtidigt.

En alsidig funktion med mange forskelligartede opgaver

NIRAS’ Global IT består af 32 engagerede medarbejdere, som arbejder med udvikling, drift og support. De fleste arbejder ud fra hovedkontoret i Allerød, men der er også supportere i udvalgte lande. Hertil kommer eksterne konsulenter fra vores samarbejdspartnere, der supporterer vores IT-projekter og drift, når der er behov for ekspertviden, vi ikke selv besidder.

Vi drifter alle interne forretningssystemer til CRM, projektstyring inkl. dokumenthåndtering, økonomi, HR, rapportering m.m. og anvender både standardsystemer og egenudviklede applikationer til NIRAS på globalt plan, og en stabil drift af alle disse platforme er den fornemmeste opgave i jobbet.

Selvstændigt og spændende job

Som Teamlead/projektleder for IT-operations får du ansvaret for at lede både interne og eksterne projektdeltagere.

Ud over at kunne styre vores interne ressourcer, skal du sikre samarbejdet med vores leverandører – herunder at kvalitet og budget overholdes i forhold til aftaler, samt sparring med MS omkring udfordringer og nye funktionaliteter.

I forbindelse med implementeringen af vores mange projekter vil du få god mulighed for at koordinere og komme med input til den samlede IT-infrastruktur.

Og hvem er du?

Vi forestiller os, at du er en erfaren ”driftsmand” med solid projektledererfaring og en bred viden inden for infrastrukturproblemstillinger. Da teamet består af fire erfarne kollegaer, er det vigtigt, at du er en holdspiller, der formår at få det bedste ud af teamet ved at coache, lede og motivere. Grundet teamets størrelse er det også vigtigt at være en spillende træner, og ikke kun en administrator, selvom det også skal passes. Du skal altså ikke være eksperten, men kunne kordinere og involvere de rette kompetencer, og er der brug for konkret viden fra brugerne, via interview eller performancemålinger hos brugeren, er du typen, der hellere tager afsted og gør det selv, end venter på at en anden lige har tid.

Vi er på udkig efter en person som er lyttende, men også klar og tydelig, når vejen frem skal sættes. Hertil kommer at du skal være samarbejdsorienteret og god til at kommunikere på både dansk og engelsk. Vi lægger vægt på, at du har et godt humør, trives med komplicerede problemstillinger og er indstillet på at yde en ekstra indsats, når det kræves. Det modsvarer, vi naturligvis med et spændende job, frihed under ansvar samt en fornuftig løn og tilhørende goder.

Ring og lad os tale om mulighederne…

Lyder det spændende, så ring og få en snak med CIO, Claus Birkholm, mob. 23 67 23 04, - læg gerne besked, hvis jeg ikke er tilgængelig, så ringer jeg hurtigt tilbage. Du er selvfølgelig også velkommen til at søge jobbet direkte via "Søg jobbet her" nederst på siden. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Interview med udvalgte kandidater afholdes løbende, og vi opfordrer dig derfor til at søge snarest.

Deadline: 16. februar 2020.

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.200 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 20 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien.

Gem job

NIRAS
Publiceret: 31. januar 2020

Arbejdssted

Location Allerød